Our ideas

bloom!

 

It' s all about

Building

Relationships!


We follow

innovative
paths!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tradition

is our milestone!


 

We exceed

your expectations!

Latest projects

News & Publications

 • A&M ANNUAL CONFERENCE 2019

  A&M ANNUAL CONFERENCE 2019

  A&M ANNUAL CONFERENCE 2019

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Annual Conference του Α&M Group,  στις 3 Ιουνίου 2019 στον χώρο του The Hub Athens σε επιμέλεια παραγωγής του Archisearch και της Design Ambassador, με σημαντικούς ομιλητές από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, του design και του επιχειρείν.

  «Within 36 years, A&M grew. We did not just build buildings and spaces for our clients, but we built relationships»

  To ετήσιο συνέδριο της A&M Architects αποτέλεσε μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία ανασκόπησης για τα στελέχη και για τους συνεργάτες της, αλλά και για τους πελάτες και φίλους της, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της κατά τα προηγούμενα έτη. Η A&M Architects, έχει επιλέξει έναν σπάνιο τρόπο για τα Ελληνικά δεδομένα να γιορτάζει τις επιτυχίες της, διοργανώνοντας επιμορφωτικά συνέδρια και βραβεύοντας τα στελέχη της για τη συμβολή τους.

  Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, οι οποίοι ήταν διακεκριμένοι επαγγελματίες από το χώρο της Αρχιτεκτονικής, επαγγελματίες από συναφείς επαγγελματικούς κλάδους και τον χώρο του επιχειρείν,  μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, για τις νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό χώρων και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό. Ανέλυσαν τις ιδιαίτερες ποιότητες οι οποίες συνθέτουν μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική κουλτούρα η οποία βασίζεται σε αξιακά συστήματα και μεγαλώνει αποτελεσματικά μέσα στα χρόνια.

  Την εκδήλωσαν παρουσίασαν και συντόνισαν η Μαρίκα Μαυρολέων και η Μαρία Στεργίου, στελέχη της A&M Group, οι οποίες συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης και με τις παρεμβάσεις τους έδωσαν έναν ρυθμό ατμοσφαιρικό στην ροή της εκδήλωσης.

  Στο πλαίσιο των συζητήσεων αναλύθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα, τα οποία αναφέρθηκαν στις διαφορετικές εκφάνσεις του «Stay Together and Grow» που αποτέλεσε την θεματική του φετινού συνεδρίου:

  -        Η σημασίας της στόχευσης σε μια επιχειρηματική κουλτούρα η οποία επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της και στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, προκειμένου να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.

  -       Ο ρόλος των συνεργιών για την επίτευξη μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής εταιρικής ανάπτυξης.

  -       Η έννοια της διαχείρισης του ‘λάθους’ για την σύνθεση άρτιων νοηματικών αφηγήσεων.

  -      Η ανερχόμενη τάση για νέες μορφές κατοίκησης μέσω της ανάπτυξης του τουρισμού.

  -    Οι εκδοχές του ‘ανήκειν’ για την δημιουργία δεσμών που δημιουργούν κοινούς βηματισμούς στις ομάδες για να προοδεύουν μαζί.

  -      Η επίδραση των ψηφιακών μέσων στον χώρο του εμπορίου.

  -      Η διαμεσολάβηση της οθόνης και η μετατόπιση του ενδιαφέροντος του κοινού από  την αντικειμενική αλήθεια στις προσωπικές αφηγήσεις.

  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Α&Μ Architects, Μιχάλης Μαυρολέων, αφού καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τους ομιλητές, τους φίλους και τα μέλη της A&M, καθώς και όλους τους συνεργάτες της εταιρείας,  για την συνεχή υποστήριξή τους στο έργο της, αναφέρθηκε στους στόχους του συνεδρίου κάνοντας μια αναδρομή στα επιτεύγματα της εταιρείας, κατά τη χρονιά που πέρασε και στα τριάντα έξι (36) έτη συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατόπιν, αναλύοντας τη θεματική «Stay Together and Grow» που οδηγεί στην εξέλιξη, παραχώρησε το βήμα στους ομιλητές:

  Χαρης Τσέβης| Visual designer, Illustrator & Αrt Director | Greater than the sum of the parts.

  Στέργιος Γαλίκας|Αρχιτέκτων Μηχανικός _ Visual Designer @ Post-Spectacular Office _ Το λάθος.

  Ηλίας Παπαγεωργίου| Αρχιτέκτων Μηχανικός @ PILA architects_Νέα μοντέλα κατοίκησης.

  Χριστίνα Σπανού|Senior Architect @ A&M architects_ Ο χορός που μας συνδέει.

  Ναταλία Βαγιωνή |CEO @ Fresh Line_ A path of passion & purpose.

  Στέφανος Κηπώσης| Digital Signage Sales Supervisor @ LG Electronics _Digital signage stores & public venues transformation.

  Andre Chelot| CEO @ DNC HOLDINGS LIMITED _ Macro-economic fundamentals of Greece.

  Δανάη Μακρή|Δημοσιογράφος| Archisearch.gr,DesignAmbassador.gr_Παρουσίαση Monograph.

  Θανάσης Κατσιγιάννης|Ασφαλιστικός Σύμβουλος|Πρόεδρος GAMA HELLAS|_Be the CEO of your life.

  Νίκος Ζαχαριάδης|Κωμικογράφος _ No news culture.

  Το ετήσιο εορταστικό συνέδριο της A&M architects ολοκλήρωσαν οι απονομές των ετήσιων βραβείων της Α&Μ. Το  βραβείο ‘ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ’ απονεμήθηκε στον Λη Ζυγούρα και οι έπαινοι ‘ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ’ και ‘ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ’ δόθηκαν στα εξής στελέχη τα οποία αφιέρωσαν σημαντικό  χρόνο στην εξέλιξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων: Παναγιώτη Φούσκα, Γιάννη Πλυτά, Άννα Στρατουδάκη, Νατάσσα Χολή και στην Joanna Pierchala. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους: Μαίρη Διαλεκτάκη,, Γιώργο Νοταρά, Νικόλα Παπαδημητρίου, Σταύρο Ζώτο και στον Τάσο Κουκούτση. Τα τρία μεγάλα ετήσια βραβεία «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» και «ΧΡΟΝΟΥ», μοιράστηκαν οι: Ευδοκία Τσάνταλη, ο Ακύλας Φωκαΐδης και η Νατάσσα Πολύζου, ενώ το ξεχωριστό βραβείο «Model of Excellence 2019» απονεμήθηκε στην Νατάσσα Πολύζου. Τα βραβεία «HALL OF FAME» για τα πέντε (5) χρόνια συνεισφοράς τους στην A&M architects μοιράστηκαν οι Γιαννης Αρβανιτίδης, Χρήστος Βάμβουλας, Έστα Γεωργαλά, Joanna Pierchala, Maria Laura Santillo, Μαρία Σκουτάρη και ο Ακύλας Φωκαΐδης. Τα βραβεία «HALL OF FAME» για τα δέκα (10) χρόνια τους στην A&M οι: Ειρήνη Θεοδωροπούλου, Μαρία Μαρινέα, Αθηνά Μητροπούλου και για τα είκοσι (20) χρόνια του στην A&M architects στον Λη Ζυγούρα.

  Από το σύνολο των ομιλιών αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούσαν ετερόκλητες εκφάνσεις του «Stay Together & Grow» που όλες μαζί αθροιστικά οδηγούν σε μια εξελικτική, συστηματική, στέρεη και ολοκληρωμένη πορεία της A&M architects. 

  Το συνέδριο έκλεισε με πάρτι και χορό, στον υπέροχο χώρο του The Hub Athens.

 • A&M in Commercial Interiors Awards 2019

  A&M in Commercial Interiors Awards 2019

  A&M in Commercial Interiors Awards 2019

  Τα καλύτερα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης βραβεύθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου στο gazARTE στην Τελετή Απονομής των Commercial Interiors Awards 2019, επιβραβεύοντας πρωτοποριακές και δημιουργικές ιδέες στους επιχειρηματικούς χώρους. Ο Μιχάλης Μαυρολέων CEO της Α&Μ Architects συμμετείχε ως προεδρος της κριτικής επιτροπής. Ανάμεσα στους νικητές ήταν και οι :
  - Μεϊδάνης ΑΕ| Best Interior - Non Food Retail,
  - Freshline| Best Interior - Small Retail Store & Best Interior - Shopping Mall Store,
  - Pepsico| Best Interior| Office & Best Interior| Rest Area.
  Η Α&Μ είχε την ευθύνη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού των παραπάνω χώρων. Τα δημιουργικά concepts και οι καινοτόμες ιδέες ξεχώρισαν και όλη η ομάδα της Α&Μ είναι ιδιαίτερα περήφανη γι' αυτό.

  View PDF
 • "Resimercial" | Casaviva magazine

  "Resimercial" | Casaviva magazine

  "Resimercial" | Casaviva magazine

  "Η τάση που φέρνει γραφείο και σπίτι πιο κοντά"

  View PDF