Check our new achievements

 • A&M ANNUAL CONFERENCE 2019

  A&M ANNUAL CONFERENCE 2019

  A&M ANNUAL CONFERENCE 2019

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Annual Conference του Α&M Group,  στις 3 Ιουνίου 2019 στον χώρο του The Hub Athens σε επιμέλεια παραγωγής του Archisearch και της Design Ambassador, με σημαντικούς ομιλητές από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, του design και του επιχειρείν.

  «Within 36 years, A&M grew. We did not just build buildings and spaces for our clients, but we built relationships»

  To ετήσιο συνέδριο της A&M Architects αποτέλεσε μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία ανασκόπησης για τα στελέχη και για τους συνεργάτες της, αλλά και για τους πελάτες και φίλους της, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της κατά τα προηγούμενα έτη. Η A&M Architects, έχει επιλέξει έναν σπάνιο τρόπο για τα Ελληνικά δεδομένα να γιορτάζει τις επιτυχίες της, διοργανώνοντας επιμορφωτικά συνέδρια και βραβεύοντας τα στελέχη της για τη συμβολή τους.

  Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, οι οποίοι ήταν διακεκριμένοι επαγγελματίες από το χώρο της Αρχιτεκτονικής, επαγγελματίες από συναφείς επαγγελματικούς κλάδους και τον χώρο του επιχειρείν,  μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, για τις νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό χώρων και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό. Ανέλυσαν τις ιδιαίτερες ποιότητες οι οποίες συνθέτουν μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική κουλτούρα η οποία βασίζεται σε αξιακά συστήματα και μεγαλώνει αποτελεσματικά μέσα στα χρόνια.

  Την εκδήλωσαν παρουσίασαν και συντόνισαν η Μαρίκα Μαυρολέων και η Μαρία Στεργίου, στελέχη της A&M Group, οι οποίες συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης και με τις παρεμβάσεις τους έδωσαν έναν ρυθμό ατμοσφαιρικό στην ροή της εκδήλωσης.

  Στο πλαίσιο των συζητήσεων αναλύθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα, τα οποία αναφέρθηκαν στις διαφορετικές εκφάνσεις του «Stay Together and Grow» που αποτέλεσε την θεματική του φετινού συνεδρίου:

  -        Η σημασίας της στόχευσης σε μια επιχειρηματική κουλτούρα η οποία επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της και στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, προκειμένου να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.

  -       Ο ρόλος των συνεργιών για την επίτευξη μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής εταιρικής ανάπτυξης.

  -       Η έννοια της διαχείρισης του ‘λάθους’ για την σύνθεση άρτιων νοηματικών αφηγήσεων.

  -      Η ανερχόμενη τάση για νέες μορφές κατοίκησης μέσω της ανάπτυξης του τουρισμού.

  -    Οι εκδοχές του ‘ανήκειν’ για την δημιουργία δεσμών που δημιουργούν κοινούς βηματισμούς στις ομάδες για να προοδεύουν μαζί.

  -      Η επίδραση των ψηφιακών μέσων στον χώρο του εμπορίου.

  -      Η διαμεσολάβηση της οθόνης και η μετατόπιση του ενδιαφέροντος του κοινού από  την αντικειμενική αλήθεια στις προσωπικές αφηγήσεις.

  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Α&Μ Architects, Μιχάλης Μαυρολέων, αφού καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τους ομιλητές, τους φίλους και τα μέλη της A&M, καθώς και όλους τους συνεργάτες της εταιρείας,  για την συνεχή υποστήριξή τους στο έργο της, αναφέρθηκε στους στόχους του συνεδρίου κάνοντας μια αναδρομή στα επιτεύγματα της εταιρείας, κατά τη χρονιά που πέρασε και στα τριάντα έξι (36) έτη συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατόπιν, αναλύοντας τη θεματική «Stay Together and Grow» που οδηγεί στην εξέλιξη, παραχώρησε το βήμα στους ομιλητές:

  Χαρης Τσέβης| Visual designer, Illustrator & Αrt Director | Greater than the sum of the parts.

  Στέργιος Γαλίκας|Αρχιτέκτων Μηχανικός _ Visual Designer @ Post-Spectacular Office _ Το λάθος.

  Ηλίας Παπαγεωργίου| Αρχιτέκτων Μηχανικός @ PILA architects_Νέα μοντέλα κατοίκησης.

  Χριστίνα Σπανού|Senior Architect @ A&M architects_ Ο χορός που μας συνδέει.

  Ναταλία Βαγιωνή |CEO @ Fresh Line_ A path of passion & purpose.

  Στέφανος Κηπώσης| Digital Signage Sales Supervisor @ LG Electronics _Digital signage stores & public venues transformation.

  Andre Chelot| CEO @ DNC HOLDINGS LIMITED _ Macro-economic fundamentals of Greece.

  Δανάη Μακρή|Δημοσιογράφος| Archisearch.gr,DesignAmbassador.gr_Παρουσίαση Monograph.

  Θανάσης Κατσιγιάννης|Ασφαλιστικός Σύμβουλος|Πρόεδρος GAMA HELLAS|_Be the CEO of your life.

  Νίκος Ζαχαριάδης|Κωμικογράφος _ No news culture.

  Το ετήσιο εορταστικό συνέδριο της A&M architects ολοκλήρωσαν οι απονομές των ετήσιων βραβείων της Α&Μ. Το  βραβείο ‘ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ’ απονεμήθηκε στον Λη Ζυγούρα και οι έπαινοι ‘ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ’ και ‘ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ’ δόθηκαν στα εξής στελέχη τα οποία αφιέρωσαν σημαντικό  χρόνο στην εξέλιξη των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων: Παναγιώτη Φούσκα, Γιάννη Πλυτά, Άννα Στρατουδάκη, Νατάσσα Χολή και στην Joanna Pierchala. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους: Μαίρη Διαλεκτάκη,, Γιώργο Νοταρά, Νικόλα Παπαδημητρίου, Σταύρο Ζώτο και στον Τάσο Κουκούτση. Τα τρία μεγάλα ετήσια βραβεία «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» και «ΧΡΟΝΟΥ», μοιράστηκαν οι: Ευδοκία Τσάνταλη, ο Ακύλας Φωκαΐδης και η Νατάσσα Πολύζου, ενώ το ξεχωριστό βραβείο «Model of Excellence 2019» απονεμήθηκε στην Νατάσσα Πολύζου. Τα βραβεία «HALL OF FAME» για τα πέντε (5) χρόνια συνεισφοράς τους στην A&M architects μοιράστηκαν οι Γιαννης Αρβανιτίδης, Χρήστος Βάμβουλας, Έστα Γεωργαλά, Joanna Pierchala, Maria Laura Santillo, Μαρία Σκουτάρη και ο Ακύλας Φωκαΐδης. Τα βραβεία «HALL OF FAME» για τα δέκα (10) χρόνια τους στην A&M οι: Ειρήνη Θεοδωροπούλου, Μαρία Μαρινέα, Αθηνά Μητροπούλου και για τα είκοσι (20) χρόνια του στην A&M architects στον Λη Ζυγούρα.

  Από το σύνολο των ομιλιών αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούσαν ετερόκλητες εκφάνσεις του «Stay Together & Grow» που όλες μαζί αθροιστικά οδηγούν σε μια εξελικτική, συστηματική, στέρεη και ολοκληρωμένη πορεία της A&M architects. 

  Το συνέδριο έκλεισε με πάρτι και χορό, στον υπέροχο χώρο του The Hub Athens.

 • A&M in Commercial Interiors Awards 2019

  A&M in Commercial Interiors Awards 2019

  A&M in Commercial Interiors Awards 2019

  Τα καλύτερα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης βραβεύθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου στο gazARTE στην Τελετή Απονομής των Commercial Interiors Awards 2019, επιβραβεύοντας πρωτοποριακές και δημιουργικές ιδέες στους επιχειρηματικούς χώρους. Ο Μιχάλης Μαυρολέων CEO της Α&Μ Architects συμμετείχε ως προεδρος της κριτικής επιτροπής. Ανάμεσα στους νικητές ήταν και οι :
  - Μεϊδάνης ΑΕ| Best Interior - Non Food Retail,
  - Freshline| Best Interior - Small Retail Store & Best Interior - Shopping Mall Store,
  - Pepsico| Best Interior| Office & Best Interior| Rest Area.
  Η Α&Μ είχε την ευθύνη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού των παραπάνω χώρων. Τα δημιουργικά concepts και οι καινοτόμες ιδέες ξεχώρισαν και όλη η ομάδα της Α&Μ είναι ιδιαίτερα περήφανη γι' αυτό.

  View PDF
 • "Resimercial" | Casaviva magazine

  "Resimercial" | Casaviva magazine

  "Resimercial" | Casaviva magazine

  "Η τάση που φέρνει γραφείο και σπίτι πιο κοντά"

  View PDF
 • A&M Wishes 2019

  A&M Wishes 2019

  A&M Wishes 2019

  Ας μείνουμε πιστοί στις αξίες
  που μας μεγαλώνουν!

 • Deloitte Offices| Ύλη & Κτίριο

  Deloitte Offices| Ύλη & Κτίριο

  Deloitte Offices| Ύλη & Κτίριο

  Στην αναδιοργάνωση μέρους των γραφειακών της χώρων, στο Μαρούσι, θέλησε να προχωρήσει η εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, Deloitte, με σκοπό να επιτύχει την επαρκή χωρητικότητα των επιφανειών που καταλαμβάνει στο κτίριο, σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό της.

  View PDF
 • A&M Annual Conference in greek newspapers & magazines

  A&M Annual Conference in greek newspapers & magazines

  A&M Annual Conference in greek newspapers & magazines

  Our official A&M Annual Conference went exactly as planned: Inspiring speakers, Awards, Party and Socializing!
  Special thanks to our very own Vassilios P Bartzokas and Archisearch as well as our guest speakers: Sotiris Lazou, Tsambikos Petras, Alexandros Gavrilakis, Nefeli Chatzimina, Chrysokona Mavrou, Marika Mavroleon, Polydoros Karyofillis, Antonis Xalkias, Giannis Taloumis, Robert Mokosch Wabnitz and Giannis Tseklenis.

  To find out more news about our annual conference visit:
  News 247
  Athens Voice

  Naftemporiki
  Kathimerini
  People Greece
  Protothema
  Fortune

  InStyle
  Lifo

 • 35 ΧΡΟΝΙΑ Α&Μ!

  35 ΧΡΟΝΙΑ Α&Μ!

  35 ΧΡΟΝΙΑ Α&Μ!

  Τα 35 χρόνια επιτυχούς πορείας γιόρτασε η Α&Μ Architects, Engineers & Project Managers- σε συνδυασμό με το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριό της, στον πολυχώρο Urban Garden 48, στις 11 Ιουνίου 2018.

  Ημέρα ξεχωριστή για την Α&Μ, μιας και φέτος εκτός από τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας προσήλθαν φίλοι, πελάτες και διακεκριμένοι ομιλητές, όχι μόνο από το χώρο του Design και της Αρχιτεκτονικής αλλά και από το χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της Επιχειρηματικότητας που μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό, στο επιχειρείν και την επικοινωνία.

  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της The Α&Μ Group, Μιχάλης Μαυρολέων, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους  για την συνεχόμενη υποστήριξή τους στο έργο της, αναφέρθηκε στα 35 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο moto «Building Relationships” που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια!  Τέλος, μίλησε για τις προοπτικές που επιφυλάσσει το μέλλον, δίνοντας έμφαση στο νέο moto  της εσωτερικής στρατηγικής της Α&Μ στα επόμενα χρόνια, το: “Building Culture”, την συγκέντρωση δηλαδή αξιόλογων επαγγελματιών που διαθέτουν κοινές αξίες, πιστεύω, και πρακτικές, με στόχο την διαρκή εξέλιξη και την καινοτομία.

  Στη συνέχεια, έδωσε το βήμα στους αξιόλογους προσκεκλημένους ομιλητές:

  Σωτήρης Λάζου, Βιομηχ. Σχεδιαστής

   

  Design trends. Πώς και Πού?

   

  Τσαμπίκος Πετράς, Αρχιτέκτων

   

  Inventing Atmospheres

   

  Αλέξανδρος Γαβριλάκης, Visual Communications

   

  Brandarchitecture

   

  Νεφέλη Χατζημηνά, Αρχιτέκτων

   

  Αρχιτεκτονικές ιδέες δίχως κλίμακα μέσω εξελιγμένων τεχνολογιών

   

  Χρυσοκώνα Μαύρου, Designer/Αρχιτεκτων

   

  Πειραματισμοί ψηφιακής παραγωγής 
  Η Σειρά Κοσμημάτων

   

  Μαρίκα Μαυρολέων, Αρχιτέκτων

   

  Manage Designers or Design Managers?

   

  Πολύδωρος Καρυοφύλλης, Branding Specialist

   

  Hansel & Gretel χώροι που χορταίνουν. Οι χώροι ως αφηγήματα. Σχεδιάζοντας το αφήγημα, σκηνοθετώντας την εμπειρία και τελικά τον ίδιο τον αρχιτεκτονικό χώρο.

   

  Αντώνης Χαλκιάς, Σκηνογράφος

   

  Φαντασία και πραγματικότητα

   

  Γιάννης Ταλούμης, Επιχειρηματίας

   

  Ο καφές ως εμπειρία και όχι ως συνήθεια

   

  Robert Mokosch Wabnitz | Haworth, Artificial Intelligence specialist

   

  Al-tecture? How the creative approach of Architects will change in the digital age

   

  Γιάννης Τσεκλένης, Σχεδιαστής Μόδας

   

  Αρχιτεκτονική και μόδα…. Αμφίδρομη σχέση.

   


  Το συνέδριο ολοκλήρωσαν οι απονομές των ετήσιων βραβείων της Α&Μ.

  “ΧΡΟΝΟΣ", "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" & "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ", καθώς και το “Model of Excellence 2017”, βραβείο για το οποίο ψηφίζουν όλα τα μέλη της εταιρείας. Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της Α&Μ, αποτελούν βέβαια και οι συνεργάτες της, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν απ’ τις απονομές της. Τιμητικές διακρίσεις επιδόθηκαν σε εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας, ως αναγνώριση για την άριστη συνεργασία τους.

  Το επετειακό συνέδριο έκλεισε με πολύ κέφι και χορό, υπό τη ζωντανή μουσική και τις υπέροχες φωνές του Παναγιώτη Πάλλη, των Stereo Soul και της Βαλέρια Ντμητρένκο.

  Η οργάνωση έγινε με την υποστήριξη του Archisearch και του Βασίλη Μπαρτζώκα της The Design Ambassador.

   

 • Δίδυμες Κατοικίες στο Χαλάνδρι | Περιοδικό Κτίριο

  Δίδυμες Κατοικίες στο Χαλάνδρι | Περιοδικό Κτίριο

  Δίδυμες Κατοικίες στο Χαλάνδρι | Περιοδικό Κτίριο

  To έργο μας  "Δίδυμες κατοικίες στο Χαλάνδρι" δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Κτίριο!  Το έργο αφορά τη δημιουργία ενός δίδυμου συμπλέγματος κατοικιών, στο βορειοανατολικό άκρο της πόλης, στις παρυφές της Πεντέλης.

  View PDF
 • Deloitte offices | ek magazine

  Deloitte offices | ek magazine

  Deloitte offices | ek magazine

  Deloitte Offices in ek magazine!

  View PDF