• The Y Hotel

  The Y Hotel

  Η εταιρεία Υφαντής Ltd, ιδιοκτήτρια του Υ Hotel, προέβη στην πλήρη ανακατασκευή του ξενοδοχείου, δημιουργώντας ένα μικρό ξενοδοχείο πολυτελείας στο Κεφαλάρι, όπου το μητροπολιτικό στιλ συναντά τη μοναδική αίσθηση της επιστροφής στο σπίτι. Είναι ιδανικό για σύντομη ή πολυήμερη παραμονή μιας και προσφέρει υπηρεσίες υποδοχής υψηλών προδιαγραφών, χώρους διαμονής αξεπέραστης ποιότητας, αλλά και πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινής χρήσης, που υπόσχονται την εμπειρία του σύγχρονου Ευ Ζην . Οι σχέσεις φιλίας που συνδέουν το γραφείο της Α&Μ με τους ιδιοκτήτες του The Y-Hotel, επισφραγίστηκαν με τη συνεργασία μας , όταν αναλάβαμε την πλήρη ανακατασκευή του ξενοδοχείου, τη δημιουργία της νέας εταιρικής του ταυτότητας  και τον σχεδιασμό όλων των εφαρμογών της σε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό το 2009.

  www.theyhotel.gr

 • Apollon Library Suites

  Apollon Library Suites

  Η ανακατασκευή ενός κτιρίου, που στο παρελθόν υπήρξε από τα πρώτα ξενοδοχεία της Ναυπάκτου, έγινε αφορμή για την δημιουργία ενός ξενοδοχειακού concept, που το βιβλίο έχει τον κεντρικό ρόλο. Το Apollon Library Suites καλωσορίζει τον επισκέπτη στην γραφική καστροπολιτεία της Ναυπάκτου, μέσα απο τα 12 «θεματικά» του δωμάτια, εμπνευσμένα από την Ναυμαχία της Ναυπάκτου, τον Θερβάντες, την Οδύσσεια, τον Απόλλωνα, τον Ερωτισμό κ.α.

  www.apollonlibrarysuites.com

 • Asset Office Interiors

  Asset Office Interiors

  Η Asset Office Interiors με δεκαετή παρουσία στην αγορά του επαγγελματικού επίπλου δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, αντιπροσωπεύοντας τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς, επώνυμους οίκους επίπλων γραφείου, καθισμάτων και διαχωριστικών συστημάτων.  Με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα, αισθητική και ευελιξία των συλλογών  της  συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Η ήδη υπάρχουσα επαγγελματική συνεργασία της Α&Μ με την εταιρεία Asset επισφραγίστηκε το 2010 με την ανάληψη της μελέτης των  νέων γραφείων της και της έκθεσης της εταιρείας Asset  στο Μαρούσι.

  www.asset.gr

 • British American Tobacco

  British American Tobacco

  Η British American Tobacco είναι η δεύτερη σε πωλήσεις εταιρεία καπνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά. Ιδρύθηκε το 1902 και απασχολεί πάνω από 56.000 εργαζόμενους διεθνώς. Διαθέτει μια πλούσια συλλογή εμπορικών σημάτων που πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες. Κάποια από αυτά που εμπορεύεται στη χώρα μας είναι τα τσιγάρα Dunhill, Pall Mall, Prince, Lucky Strike, Vogue, Peter Stuyvesant, Rothmans, Kent κ.α. Στην Ελλάδα η British American Tobacco Ηellas δημιουργήθηκε το 1999 και σήμερα απασχολεί 135 περίπου εργαζόμενους. Οι σχέσεις μας με την εταιρεία ΒΑΤ ξεκίνησαν το 2009 όταν μας ανατέθηκε η αναδιαμόρφωση των νέων γραφείων της εταιρείας στο Μαρούσι και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

  www.bathellas.gr

 • Bausch + Lomb

  Bausch + Lomb

  Η Bausch+ Lomb, εταιρεία οπτικών, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1853 από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης από ένα μικρό κατάστημα οπτικών. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία αναπτύχθηκε στον μεγαλύτερο πάροχο προϊόντων φροντίδας των ματιών προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος προϊόντων για την υγεία της όρασης. Με 10.000 υπαλλήλους  σε όλο τον κόσμο και με διαθέσιμα προϊόντα σε  περισσότερες από 100 χώρες, τα τελευταία 150 χρόνια η Bausch + Lomb έγινε ένα παγκόσμιο ορόσημο καινοτομίας και ποιότητας.

  www.bausch.gr

 • Bill Bentley

  Bill Bentley

  Τo Bill Bentley είναι ένα νέο food concept το οποίο δημιουργήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας SSP Food Travel Experts και ειδικότερα της SSP Eastern Europe & Middle East (SSP EE&ME). Είναι ένα concept  βασισμένο στην ιδέα μιας ευρωπαϊκής  pub, στην οποία κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ποτό αλλά και το φαγητό του σε μια κλασσική ατμόσφαιρα αντίστοιχων bars.  Η Α&Μ ανέλαβε να κτίσει την εικόνα του Bill Bentley, και να την εφαρμόσει σε διάφορα αεροδρόμια της περιοχής της SSP EE&ME όπως της Βουδαπέστης, του Abu Dhabi, της Μόσχας, αλλά και της Αιγύπτου-  Cairo και - Hurganda.

  www.foodtravelexperts.com

 • Blanco

  Blanco

  Η ισπανική εταιρεία ενδυμάτων και αξεσουάρ ιδρύθηκε το 1960 στο Bilbao της Ισπανίας. Σήμερα με έδρα την Ισπανία εδράζεται σε ένα χώρο 40.000 μ2, όπου σχεδιάζει, παράγει και προωθεί ενδύματα και αξεσουάρ για το σύγχρονο άνδρα και τη γυναίκα. Διαθέτει πάνω από  160 καταστήματα στην Ισπανία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, και Σαουδική Αραβία ενώ επεκτείνεται και σε νέες χώρες όπως είναι η Ελλάδα και το Dubai. Το γραφείο της Α&Μ ανέλαβε το 2010 την εφαρμογή της εταιρικής της ταυτότητας στα καταστήματα της Ερμού στην Αθήνα, στο ΜΕΤRΟΜALL στα νότια προάστια, αλλά και στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα μόλις 6 μηνών.

   

  www.blanco.com

 • Broadcom

  Broadcom

  Η Broadcom Corporation είναι μια διεθνής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στους ημιαγωγούς, στην ενσύρματη και ασύρματη ευρυζωνική επικοινωνία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 με αντικείμενο την παροχή απρόσκοπτης συνδεσιμότητας, προσφέρει ταχύτητα, εξοικονόμηση ενέργειας και απαράμιλλη ποιότητα σχεδιασμού. Με έδρα την Καλιφόρνια, διαθέτει 11.000 υπαλλήλους και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων της έρευνας και ανάπτυξης στη Βόρεια Αμερική, την Ασία και τον ΕΜΕΑ. Η συνεργασία της Α&Μ με την Broadcom Corporation ξεκίνησε το 2012 με αφορμή την ανακαίνιση των γραφείων της Broadcom Hellas και συνεχίστηκε με την ανάθεση 3 ακόμα ερευνητικών κέντρων της εταιρείας στο Ισραήλ.

  www.broadcom.com

 • Brioche Dorée

  Brioche Dorée

  Η γαλλική αλυσίδα εστίασης Brioche Doree μετρά περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας με έμφαση στην προσφορά φρεσκομαγειρεμένων  και σπιτικών προϊόντων με ιδιαίτερες επιρροές.  Το κεντρικό concept των καταστημάτων βασίζεται στην ιδέα  “home away from home”! Η Brioche Doree, περήφανη για τις αξίες της, φρεσκάδα, φιλικότητα, απλότητα καινοτομεί και προσφέρει υψηλής ποιότητας  προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καταναλωτή. Η Α&Μ για λογαριασμό της SSP, πραγματοποίησε την αρχιτεκτονική και ΗΜ μελέτη, ενώ είχε την ευθύνη της Διαχείρισης του έργου για τα εστιατόρια των διεθνών αεροδρομίων στο Abu Dhabi και στο Dubai.

  briochedoree.com

 • Burger King

  Burger King

  Πρόκειται για την διεθνή εταιρεία γρήγορου φαγητού με 1200 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 38,800 υπαλλήλους στο δυναμικό της. Το πρώτο εστιατόριο λειτούργησε στην Φλόριντα το 1953.  Απ’ το 1954 τα burger king συμπεριλαμβάνουν φαγητά διαφόρων παραλλαγών κοτόπουλου, ψαριού, σαλατών και πρωινού και εξελίσσονται σε μια απ’ τις μεγαλύτερες αλυσίδες γρήγορου φαγητού. Η Α&Μ Architects βασισμένη στο ΒΚ Βrand design manual ανέλαβε την εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας της Burger King στα νέα καταστήματα  των αεροδρομίων της Λάρνακας της Κύπρου, της Αιγύπτου  Cairo και Hurganda, του Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Βουδαπέστης της Ουγγαρίας.  

  www.bk.com

 • British Airways

  British Airways

  H British Airways είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου με 170 προορισμούς σε 80 χώρες. Καθημερινά προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε χιλιάδες ταξιδιώτες. Η Α&Μ ανακαίνισε τον χώρο των VIP Lounge στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

  www.britishairways.com

 • The A&M Group

  The A&M Group

  H A&M Architects, Engineers & Project Managers με μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών μελέτης και διαχείρισης (design & project management), γραφιστικής, διακόσμησης και styling αναλαμβάνει από κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες μέχρι χώρους μαζικής εστίασης και κατοικίες παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών. Με 30 χρόνων παρουσία, στην ελληνική και διεθνή αγορά , η A&M έχει κατασκευάσει έργα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. 

  www.am-architects.gr

 • Cadbury

  Cadbury

  Η Cadbury ιδρύθηκε το 1824 από τον John Cadbury και είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες εταιρείες ζαχαρωδών στον κόσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τρία είδη ζαχαρωτών, τη σοκολάτα, την τσίχλα και την καραμέλα, ενώ διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από Brands, όπως είναι η Trident & Halls, Cadbury, Dentyne, V6, Bubbaloo και Crème Egg.  Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περίπου 45.000 εργαζόμενους σε χώρες ανά τον κόσμο. Η A&M ανέλαβε το project management του νέου κτιρίου Logistics της Cadbury στο Σχηματάρι.

  eu.mondelezinternational.com

 • Camden Food

  Camden Food

  Η αλυσίδα τροφίμων Camden Food co καθημερινά παρασκευάζει σαλάτες και σάντουιτς από φρέσκα οργανικά και βιολογικά προϊόντα, υποστηρίζοντας την κατανάλωση τροφίμων με «Διατροφικές Αξίες». Με καταστήματα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και σε σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου η εταιρεία προωθεί την κατανάλωση υγιεινών και θρεπτικών τροφίμων  και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Τον Μάιο του 2007, η αλυσίδα Camden food co ονομάστηκε ‘En-route Sandwich Retailer of the Year’ από την British Sandwich Association, αναγνωρίζοντας την παροχή τροφίμων υψηλής ποιότητας & γευσιγνωσίας. Η Α&Μ ανέλαβε τη διαμόρφωση του νέου χώρου  εστίασης, αλλά και την εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας, στο νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

  www.camdenfoodco.com

 • Carouzos

  Carouzos

  Η εταιρεία πολυτελών ειδών ένδυσης και υπόδησης Καρούζος με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο, αντιπροσωπεύει επί σειρά ετών τα πιο γνωστά ονόματα της διεθνούς μόδας, Brioni, Brunello Cuccineli, Donna Karan, Prada, Tom Ford, Valentino. Η υψηλή ποιότητα ειδών και υπηρεσιών χαρακτηρίζουν τα καταστήματα της εταιρείας Καρούζος. Από το 1983 έως και σήμερα η εταιρεία Καρούζος έχει αναθέσει στο γραφείο της Α&Μ την αναδιαμόρφωση όλων των καταστημάτων της.

  www.carouzos.com

 • Corneliani

  Corneliani

  Η εταιρεία ξεκίνησε το 1930 στην Ιταλία από τον Alfredo Corneliani. Το 1950 οι γιοί του Carlalberto and Claudio ιδρύουν και επεκτείνουν διεθνώς τον οίκο υψηλής ραπτικής Corneliani  δίνοντας ταυτότητα στις δημιουργίες του. Τα ρούχα του οίκου γίνονται ορόσημο κομψότητας για την ανδρική μόδα. Στην Ελλάδα ο οίκος Corneliani αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Carouzos, για λογαριασμό του οποίου η Α&Μ ανέλαβε τη μελέτη και  κατασκευή του καταστήματος του οίκου Corneliani στο Golden Hall.

  www.corneliani.com

 • Citi

  Citi

  H Citibank, είναι ένας χρηματοοικονομικός οργανισμός με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες με 200 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας.  Διαθέτει δύο μονάδες , την Citicrop και Citi Holdings, παρέχοντας μια ευρεία σειρά χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών. Το 1964 η Citibank εγκαταστάθηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα, αρχικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Ναυτιλιακού και του Τομέα των Μεγάλων Επιχειρήσεων, ενώ το 1980 επεκτάθηκε στην Λιανική Τραπεζική. Σήμερα διαθέτει 41 καταστήματα στη χώρα μας .  Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2010. Η Α&Μ ανέλαβε  το Project Management της αναδιαμόρφωσης των προσόψεων και των χώρων των ΑΤΜ, με σκοπό τον ανασχεδιασμό όλης της διαδικασίας της αυτόματης ανάληψης.

  www.citibank.com

 • Deloitte

  Deloitte

  Η εταιρεία Deloitte στην Ελλάδα αποτελεί μέλος της εταιρείας Deloitte Touche Tohmatsu. Με περισσότερους από 600 συνεργάτες και γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η Deloitte παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η Α&Μ πραγματοποίησε τον σχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση των γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα.

  www2.deloitte.com

 • Celine

  Celine

  Ο διεθνής οίκος μόδας Celine ξεκινάει την ιστορία του απ’ το Παρίσι το 1947 ως κατάστημα παιδικών υποδημάτων. Το 1950 επεκτάθηκε στα προϊόντα από δέρμα και αξεσουάρ συμπεριλαμβανομένων των αρωμάτων, ενώ  10 χρόνια αργότερα άνοιξε μια σειρά καταστημάτων, τα οποία προσέφεραν στις γυναίκες έτοιμα ρούχα. Από το 1970 και μετά η Celine εξαγοράστηκε από την LVMH και έγινε μέρος των γνωστών σχεδιαστικών οίκων μαζί με τον οίκο Dior, Givenchy. Σήμερα η Celine είναι ένας απ’ τους πιο γνωστούς οίκους μόδας, παγκοσμίως.  Η Α&Μ ανέλαβε την προσαρμογή της εταιρικής ταυτότητας του γνωστού οίκου μόδας  στο κατάστημα της Γλυφάδας για λογαριασμό της εταιρείας Καρούζος, αντιπρόσωπο της Celine στην Ελλάδα.

  www.celine.com

 • Credit Agricole

  Credit Agricole

  Η Credit Agricole είναι ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής τραπεζικής στην Γαλλία και η όγδοη μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο. Το 2000 η Credit εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της Εμπορικής με ποσοστό 6,7%, ενώ το 2006 εκδήλωσε ενδιαφέρον  για την εξαγορά της Εμπορικής  με στόχο την αγορά του 40% των μετοχών της. Στην Ελλάδα η Credit Agricole εστιάζει το ενδιαφέρον της στον τομέα της ναυτιλίας. Η σχέση του γραφείου μας με την τράπεζα Credit Agricole ξεκίνησε το 2010 όταν μας ανέθεσε τοdesign και το project management των νέων της γραφείων στο κτίριο του Πειραιά.

  www.credit-agricole.com

 • Future Library

  Future Library

  To 2011, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποφάσισε να συμβάλει στη δημιουργία ενός δικτύου δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών σε ολόκληρη τη χώρα. Στόχος της δράσης ήταν να ενισχυθεί στη συνείδηση του κόσμου η σπουδαιότητα των βιβλιοθηκών ως κέντρων μάθησης, χώρων δημιουργικότητας και αλληλεπίδρασης ιδεών. Έτσι, ιδρύθηκε ο οργανισμός Future Library, ο οποίος, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα, αναδείχθηκε γρήγορα σε ζωντανό οργανισμό που αγκαλιάζει διαρκώς νέες πόλεις, εξοικειώνει τους κατοίκους με τις βιβλιοθήκες τους και φιλοδοξεί να συνδεθεί με την Εθνική Βιβλιοθήκη στις νέες της εγκαταστάσεις, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 • CNN Traveller

  CNN Traveller

  CNN Traveller Café είναι ένα concept F&B που εφαρμόστηκε από την Α&Μ στα Διεθνή Αεροδρόμια του Abu Dhabi και του Dubai. Οι επισκέπτες του έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τον καφέ τους ενώ παράλληλα είναι συνδεδεμένοι με  τον κόσμο, μαθαίνοντας τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, μεταξύ των πτήσεων τους.

  travel.cnn.com

 • Cushman & Wakefield

  Cushman & Wakefield

  Η εταιρεία Cushman & Wakefield είναι μια απ’ τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των ακινήτων διεθνώς.  Διαθέτει 231 γραφεία σε 58 χώρες ενώ έχει στο δυναμικό της 13.000 εργαζόμενους. Μερικές απ’ τις υπηρεσίες της είναι η μεσιτεία και διαχείριση ακινήτων, καθώς και  έρευνα αγοράς  στις αγορές εμπορικών καταστημάτων και γραφείων. Απ’ τον Ιούλιο του 2004 η Cushman & Wakefield απέκτησε γραφεία και στην Αθήνα. Από τότε ξεκινά και η σχέση μας με την εταιρεία,  μιας και την μελέτη και κατασκευή των νέων  γραφείων εκπόνησε η ομάδα της Α&Μ Architects. Τα νέα γραφεία στεγάζονται στον 15ο όροφο του Πύργου Αθηνών.

  global.cushmanwakefield.com

 • Damatria Summer Village

  Damatria Summer Village

   To “DAMATRIA Summer Village” είναι μία καινοτόμος πρόταση ξενοδοχειακής μονάδας στο νότιο μέρος της Καρπάθου, δίπλα στην παραλία της Δαματρία. Το 2010 ξεκίνησε η εκπόνηση της μελέτης των πολυτελών κατοικιών, οι οποίες σχεδιάστηκαν από την Α&Μ να παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η προτεινόμενη μονάδα ανήκει στην κατηγορία των τεσσάρων αστέρων με δυναμικότητα 50 κλινών. Στον συνολικό σχεδιασμό προβλέπονται κοινόχρηστοι χώροι υποδοχής και παραμονής πελατών, καθώς και χώροι πρασίνου, αναψυχής και στάθμευσης.

   

 • Diageo

  Diageo

  Η Diageo είναι μία απ’ τις κορυφαίες εταιρείες premium αλκοολούχων ποτών διεθνώς. Δημιουργήθηκε το 1997 και έχει ως έδρα το Λονδίνο. Λειτουργεί σε 180 χώρες με 20.000 εργαζόμενους στο δυναμικό της. Έχει μονάδες παραγωγής σε διάφορα σημεία του πλανήτη, όπως στη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Καραϊβική και την Αυστραλία, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Το όνομά της - Dia που σημαίνει ημέρα και Geo που προέρχεται από την ελληνική γαία - αντικατοπτρίζει και το σκοπό της εταιρείας «γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Η Diageo  έχει συμμετάσχει ενεργά στην προώθηση της καμπάνιας για την κατανάλωση αλκοόλ με υπευθυνότητα. Η σχέση μας με την εταιρεία Diageo ξεκίνησε το 2008 με την ανάληψη του συνολικού σχεδιασμού fit-out  των γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα.

  www.diageo.com

 • Expedia

  Expedia

  Η Expedia είναι ο μεγαλύτερος online ταξιδιωτικός οργανισμός στον κόσμο. Φιλοσοφία της  «We love Travel  - We’ re Everywhere». Μέσω της ιστοσελίδας της και σε συνεργασία με κορυφαία brands του χώρου, προσφέρει  εξατομικευμένα υπηρεσίες, συμβουλές και προτάσεις για κάθε προορισμό, σε όσους οργανώνουν το ταξίδι τους.

  www.expedia.com

 • Flocafe

  Flocafe

  Τα Flocafé είναι απ’ τις μεγαλύτερες αλυσίδες cafe στην Ελλάδα. Ανήκουν στον κλάδο Υπηρεσιών Εστίασης & Ψυχαγωγίας της Vivartia και ξεχωρίζουν για την ποιότητα καφέ, τη φιλοξενία και την φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων τους. Το 1994 άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα και απ’ το 2001 η αλυσίδα διεύρυνε την παρουσία της και στην ακτοπλοΐα. Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά επιλέγουν να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα απ’ τα καταστήματα των Flocafe. Κάποια από αυτά είναι και τα καταστήματα  του αεροδρομίου της Λάρνακας, της Βουδαπέστης και της Αθήνας. Η Α&Μ ανέλαβε την  προσαρμογή της εταιρικής ταυτότητας των καταστημάτων , αναλαμβάνοντας την ευθύνη του σχεδιασμού, της μελέτης εφαρμογής και την διαχείριση των έργων.

   

 • Food Village

  Food Village

  Το Food Village είναι ένα νέο F&B concept που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της SSP Food Travel και πιο συγκεκριμένα για την SSP Eastern Europe & Middle East. Το concept περιλαμβάνει πολλά ξεχωριστά καταστήματα διαφορετικών γεύσεων σε έναν χώρο, ενώ διαθέτουν κοινό χώρο παρασκευής τροφίμων και καθισμάτων. H A&M δημιούργησε την νέα ταυτότητα του Food Village και των διαφορετικών καταστημάτων που περιλαμβάνουν κάθε φορά τοπικές συνήθειες της κάθε χώρας και την εφήρμοσε στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Κύπρου, της Αιγύπτου – Cairo και Abu Dhabi - της Βουδαπέστης, και της Μόσχας.

 • Ford Motor Company

  Ford Motor Company

  Η Ford Motor Company αποτελεί μια απ’ τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες διεθνώς. Ιδρύθηκε το 1903 από τον Henry Ford και στα 106 χρόνια λειτουργίας της  παρήγαγε περισσότερα από 300 εκατομμύρια οχήματα. Σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου, απασχολώντας πάνω από 280 χιλιάδες άτομα. Η Ford είναι κάτοχος των μαρκών Credit, Lincoln, Mercury και Volvo.  Η επιτυχία της Ford έγκειται στην δημιουργία πρακτικών - προσιτών μοντέλων, τα οποία γρήγορα ήρθαν πρώτα στη προτίμηση του κοινού. Η Α&Μ έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των εκθεσιακών περιπτέρων της εταιρείας σε διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων.

  www.ford.gr

 • Glou

  Glou

  Ο όμιλος Glou με κυρίαρχη θέση στον χώρο της ένδυσης, της υπόδησης και των αθλητικών ειδών, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1985, όταν ίδρυσε το πρώτο κατάστημα στον Πειραιά. Το 1992 επεκτείνοντας τις εμπορικές δραστηριότητές του, ο όμιλος δημιούργησε 7 νέα καταστήματα. Σήμερα διαθέτει 42 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, ενώ έχει την αποκλειστική αντιπροσωπία γνωστών brands, όπως είναι η Puma. Η ποιότητα και το στυλ των προϊόντων  της εταιρείας Glou οδήγησαν στην συνεργασία  με πολύ γνωστές εταιρείες, όπως είναι η Mercedes, η Seat, το Πλάισιο (κ.α) οι οποίες ανέθεσαν στην Glou την εταιρική τους ενδυμασία. Η σχέση της εταιρείας Glou με τo γραφείο της Α&Μ ξεκίνησε το  2003, όταν η σχεδιαστική ομάδα της Α&Μ  διαμόρφωσε το κτίριο της Γρηγορίου Λαμπράκη σύμφωνα με  τις ανάγκες του premium store.

   

 • H&M

  H&M

  Η εταιρεία ενδυμάτων και αξεσουάρ, H&M, ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1947 από τον Erling Persson. Σήμερα έχει 2.200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Με προϊόντα που απευθύνονται σε γυναίκες, άνδρες, εφήβους και παιδιά, η H&M προσφέρει την καλύτερη ποιότητα σε προσιτές τιμές.  Διαθέτει 16 κέντρα παραγωγής σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Ασία και την Ευρώπη, απασχολώντας 76.000 εργαζόμενους.  Η σχέση της Α&Μ με την εταιρεία Hennes & Mauritz ξεκίνησε την άνοιξη του 2006  με την ανάθεση της μελέτης και κατασκευής των δυο πρώτων καταστημάτων της στην Ελλάδα, ενώ το γραφείο  μας ανέλαβε τη μελέτη και Project Management του καταστήματος Χαλανδρίου.

   

 • Hippopotamus

  Hippopotamus

  Η Γαλλική αλυσίδα εστιατορίων Hippopotamus ξεκινώντας από το 1968, σήμερα διαθέτει περισσότερα από 100 εστιατόρια σε όλη την Γαλλία και την Ευρώπη. Με μενού που στηρίζεται κυρίως στο κρέας σχάρας (grilled meat) και διαφόρων ειδών σαλάτες  έχει κερδίσει γευστικά τους Ευρωπαίους.  Η SSP Travel Food Experts διακρίνοντας τις δυνατότητες  του συγκεκριμένου brand αποφάσισε να συνεργαστεί με την Α&Μ στην εφαρμογή και χρήση του brand αυτού μέσα σε αεροδρόμια διαφόρων χωρών.

  www.hippopotamus.fr

 • Haagen Dazs

  Haagen Dazs

  Tο παγωτό Haagen Dazs δημιουργήθηκε το 1961 από τον Reuben Mattus. Για ολόκληρες δεκαετίες ο ιδρυτής της εταιρείας δοκίμαζε και τελειοποίησε το πρώτο super – premium παγωτό . Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1976, ενώ το 1983 η εταιρεία πωλείται στην Pillsbury Company που διατήρησε την παραδοσιακή συνταγή και επέκτεινε το δίκτυο καταστημάτων σε 50 χώρες. Το δίκτυο καταστημάτων της Haagen Dazs εκτείνεται σε πολλά κεντρικά σημεία της Αθήνας. H συνεργασία μας με την εταιρεία παγωτού ξεκίνησε το 2008 αναθέτοντάς μας τα καταστήματα του Παγκρατίου, Πάφου και SSP Καϊρου, για τα οποία αναλάβαμε την ευθύνη της κατασκευής, αλλά και την προσαρμογή της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας.

  www.haagendazs.com

 • Hollister

  Hollister

  Η Hollister Incorporated, πολυεθνική εταιρεία που αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται προϊόντα φροντίδας υγείας, εξυπηρετεί 90 και πλέον χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τις αρχές της ίδρυσής της, η εταιρεία είναι ευαισθητοποιημένη στις ανθρώπινες ανάγκες υγείας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες που την εξυπηρετούν.

  www.hollister.com

 • Ing

  Ing

  Η Nationale Life Insurance Bank ιδρύθηκε το 1863 ξεκινώντας από την πώληση προϊόντων συνταξιοδότησης, ασφαλιστηρίων και συμβολαίων αποταμίευσης.  Η εταιρεία Nationale-Nederlanden (ΝΝ) ιδρύθηκε το 1963 μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Nationale – η οποία ήταν πρωτοπόρος στην ολλανδική αγορά ασφαλειών ζωής – και από την Netherlands Insurance Company, η οποία ιδρύθηκε το 1845 και μετά την έλευση του 20ου αιώνα επεκτάθηκε στις ασφάλειες ζωής. Σύντομα η ΝΝ επεκτάθηκε τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπως Καναδάς και Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1991 οι εταιρείες  ΝΝ  και ΝΜΒ Postbank συγχωνεύτηκαν  με την επωνυμία Internationale Nederlanden (ING) και μέσα σε μια δεκαετία η εταιρεία κατάφερε να  μεταμορφωθεί σε μια διεθνή εταιρεία. Το γραφείο της Α&Μ ανέλαβε την μελέτη και κατασκευή των υποκαταστημάτων ασφαλιστικών υπηρεσιών σε Αθήνα - Γλυφάδα, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Καλλιθέα -  και Ρόδο ,ενώ ανέλαβε την μελέτη και κατασκευή των υποκαταστημάτων αμοιβαίων κεφαλαίων της Λ. Συγγρού και της Λ. Κηφισίας.

  www.ing.gr

 • Λευτέρης

  Λευτέρης

  Το “Λευτέρης” αποτελεί έναν μοντέρνο χώρο εστίασης στην Λεμεσό της Κύπρου. Συνδυάζοντας παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις με το σπιτικό μαγειρευτό φαγητό, κατάφερε να γίνει αγαπημένος προορισμός για τον κόσμο της Λεμεσού. Οι σχέσεις της Α&Μ με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ξεκίνησαν με αφορμή την μελέτη της νέας εταιρικής ταυτότητας, την οποία ο ιδιοκτήτης, Άνδρος Δημοφάνους ανέθεσε στο γραφείο μας. Σκοπός ήταν ο ανασχεδιασμός του νέου λογοτύπου και η αναβάθμιση της όλης εικόνας του εστιατορίου.

  www.lefteris-tn.com

 • Lifecuisine

  Lifecuisine

  Ο Μιχαήλ Κρικζώνης, η Αλθαία και ο Φώτης Κούκος, με μακρόχρονη παρουσία στο χώρο της εστίασης,  αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες F&B σε γνωστά νοσηλευτικά ιδρύματα και μαιευτήρια της Αθήνας.

 • Ma Cherie

  Ma Cherie

  Η Δ. Πετρόπουλος Α.Ε αποτελεί από το 1981 τον κορυφαίο προμηθευτή χονδρικής γυναικείων εσωρούχων πολυτελείας στην Ελληνική αγορά ενώ παράλληλα διατηρεί ένα σημαντικό αριθμό σημείων λιανικής με την μορφή “shop in shop” εντός των μεγαλύτερων πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα. Μετά από 32 χρόνια δραστηριοποίησης στο γυναικείο εσώρουχο προχωρά στην δημιουργία ενός νέου concept αυτόνομων καταστημάτων με την επωνυμία Ma Cherie αφιερωμένα στο γυναικείο εσώρουχο.

  www.macherie.gr

 • Mango

  Mango

  Η Mango είναι γνωστή πολυεθνική εταιρεία ενδυμάτων, η οποία σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται γυναικεία - ανδρικά ενδύματα και αξεσουάρ. Το concept της στηρίζεται στον συνδυασμό ποιότητας και πρωτότυπου σχεδιασμού, συνυφασμένα όλα με την εικόνα του brand. Σήμερα η Mango διαθέτει 2.731 καταστήματα  σε περισσότερες από 105 χώρες διεθνώς.  Η Α&Μ πραγματοποίησε τον σχεδιασμό του καταστήματος της εταιρείας στην οδό Ερμού στην Αθήνα.

  www.mango.gr

 • Mars

  Mars

  Η εταιρεία Mars είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στον κόσμο. Δραστηριοποιείται σε 6 πεδία: Σοκολάτες, Φροντίδα κατοικίδιων, Τρόφιμα, Ποτά και Symbioscience. Διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από brands, όπως είναι Mars, M&M’S, Milky way, Whiskas &Uncle Ben’s.  Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται σε 5 αρχές, σεβασμός στην ποιότητα, υπευθυνότητα, αμοιβαιότητα, αποτελεσματικότητα και ελευθερία.  Αφορμή για την έναρξη της συνεργασίας της Mars με το γραφείο της Α&Μ ήταν ο σχεδιασμός και το project management των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας στην Λεωφόρο Συγγρού. Ο σχεδιασμός έγινε σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της εταιρείας Mars.

  www.mars.com

 • Servier

  Servier

  Η Servier ιδρύθηκε το 1954 και σήμερα είναι ο 1ος Γαλλικός ανεξάρτητος φαρμακευτικός όμιλος. Είναι παρών σε 140 χώρες, με περισσότερους από 21.000 εργαζόμενους, 3000 εκ των οποίων απασχολούνται στην Έρευνα. Η Servier δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1978. Η συνεργασία της Α&Μ με την Servier ξεκίνησε το 2016 με αφορμή τη μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων της εταιρείας. Η Α&Μ πραγματοποίησε τη μελέτη και κατασκευή των νέων γραφείων της Servier στο Μαρούσι.

  www.servier.gr

 • Mastower

  Mastower

  Με έκταση 30.000 τμ., 84 μέτρα ύψος και 22 ορόφους, ο Πύργος του Πειραιά, ένα απ’ τα πιο γνωστά κτίρια της χώρας, βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού αποτελώντας ένα χώρο σημαντικής εμπορικής αξίας. Σχεδιάστηκε το 1970 απ’ τους αρχιτέκτονες Ι. Βικέλα, Γ. Μολφέση και Α. Λοίζο με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως Εμποροναυτιλιακό Κέντρο, αλλά για 38 χρόνια παρέμεινε ημιτελής και αναξιοποίητος παίρνοντας το προσωνύμιο «ο κοιμισμένος γίγαντας». Η κατασκευή ξεκίνησε το 1972 ενώ το 1983 επενδύθηκαν οι εξωτερικές επιφάνειες με γυάλινα και μεταλλικά ελάσματα. Μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο οι 3 πρώτοι όροφοι, ενώ οι υπόλοιποι όροφοι παραμένουν ατελείς.  Με αφορμή τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την αλλαγή πρόσοψης του Πύργου, το γραφείο της Α&Μ πρότεινε τη μελέτη για τη νέα πρόσοψη, έχοντας ως έμπνευση τη θάλασσα και το λιμάνι.

 • McDonald's

  McDonald's

  Η εταιρεία Mc Donald’s είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα fast food εστιατορίων στον κόσμο. Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε το 1940 στο San Bernardino της Καλιφόρνια από τους αδελφούς Dick και Maurice McDonald. Το 1948 εφαρμόζουν μια καινούργια ιδέα, η οποία βασίζεται στις χαμηλές τιμές και την γρήγορη εξυπηρέτηση. Από το 1967 και μετά η εταιρεία εξαπλώνεται στην Αμερική και την Ευρώπη. Σήμερα με 45 εκατομμύρια πελάτες και 30.000 εστιατόρια σε 118 χώρες η εταιρεία έχει  συνδέσει το όνομά της με το γρήγορο φαγητό. Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα της άνοιξε στο Σύνταγμα  το 1991, ενώ σήμερα λειτουργούν 50 εστιατόρια σε πόλεις της Ελλάδος με 1.500 εργαζόμενους. Κατά καιρούς στο μενού της αλυσίδας προστίθενται προϊόντα προσαρμοσμένα σε ελληνικές παραδόσεις και διατροφικές συνήθειες του Έλληνα καταναλωτή. Η Α&Μ ανέλαβε την μελέτη και κατασκευή 16 καταστημάτων  Mc Donald’s και Drive Through σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, μεταξύ αυτών τα καταστήματα Συντάγματος, Γλυφάδας, Πειραιά, Πατησίων, Βούλας,  Κηφισιάς,  Αμαρουσίου, Κιάτου και Αλίμου.

 • Microsoft

  Microsoft

  Η εταιρεία Microsoft Corporation γνωστή σε όλους σαν η μεγαλύτερη διεθνής εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων λογισμικού στον κόσμο, δραστηριοποιείται από το 1992 στην Ελλάδα απασχολώντας  170 εργαζόμενους στα γραφεία της. Βασικός της στόχος, να καταστήσει την τεχνολογία προσβάσιμη  στο ευρύ κοινό. Μετά από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό, ανέθεσε στην Α&Μ, τον σχεδιασμό των κεντρικών της γραφείων στην Ελλάδα με την συστέγαση του Microsoft Innovation Center.

  www.microsoft.com

 • Next

  Next

  H Βρετανική εταιρεία ενδυμάτων και αξεσουάρ συνδυάζοντας το στυλ με την ποιότητα σε προσιτές τιμές κατέκτησε το αγοραστικό της κοινό, όχι μόνο της Βρετανίας, αλλά και των υπολοίπων ηπείρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 500 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, καθώς και 180 καταστήματα στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αμερική. Παράλληλα μέσω του δικτυακού τόπου της εξυπηρετεί  2 εκατομμύρια πελάτες. Πρόσφατα ορίστηκε ως η επίσημη εταιρεία που θα αναλάβει την ενδυμασία τόσο της ομάδας της GB για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όσο και των 4.500 τεχνικών και ανθρώπων του προσωπικού. Το γραφείο της Α&Μ ανέλαβε τον σχεδιασμό εφαρμογής και την κατασκευή του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ σχεδίασε και την εγκατάσταση της Νext στο δεύτερο κατάστημα στην Ερμού.

 • Nationale Nederlanden

  Nationale Nederlanden

  Η Nationale Life Insurance Bank ιδρύθηκε το 1863 ξεκινώντας από την πώληση προϊόντων συνταξιοδότησης, ασφαλιστηρίων και συμβολαίων αποταμίευσης.  Η εταιρεία Nationale-Nederlanden (ΝΝ) ιδρύθηκε το 1963 μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Nationale – η οποία ήταν πρωτοπόρος στην ολλανδική αγορά ασφαλειών ζωής – και από την Netherlands Insurance Company, η οποία ιδρύθηκε το 1845 και μετά την έλευση του 20ου αιώνα επεκτάθηκε στις ασφάλειες ζωής. Σύντομα η ΝΝ επεκτάθηκε τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπως Καναδάς και Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1991 οι εταιρείες  ΝΝ  και ΝΜΒ Postbank συγχωνεύτηκαν  με την επωνυμία Internationale Nederlanden (ING) και μέσα σε μια δεκαετία η εταιρεία κατάφερε να  μεταμορφωθεί σε μια διεθνή εταιρεία. Το γραφείο της Α&Μ ανέλαβε την μελέτη και κατασκευή των υποκαταστημάτων ασφαλιστικών υπηρεσιών σε Αθήνα - Γλυφάδα, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Καλλιθέα -  και Ρόδο ,ενώ ανέλαβε την μελέτη και κατασκευή των υποκαταστημάτων αμοιβαίων κεφαλαίων της Λ. Συγγρού και της Λ. Κηφισίας.

  www.nnhellas.gr

 • O'Learys

  O'Learys

  H O'Learys είναι μια από τις πιο ισχυρές και γνωστές μάρκες της Σουηδίας με περισσότερα από 100 εστιατόρια στις Σκανδιναβικές χώρες, σε Ευρώπη Ασία και Αφρική, καθιστώντας την πιο επεκτατική αλυσίδα εστιατορίων της Σουηδίας. Τα εστιατόρια Ο’ Learys προσφέρουν μια γνήσια και χαλαρή ατμόσφαιρα, που βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φαγητού, ποτού, άθλησης και καλής εξυπηρέτησης, μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.  

  www.olearys.se

 • The Olive Tree Restaurant

  The Olive Tree Restaurant

  Το 2001 δημιουργήθηκε, για λογαριασμό του κυπριακού ομίλου Louis Group , το εστιατόριο Olive Tree, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το concept του καταστήματος περιελάμβανε τη δημιουργία ενός χώρου εστίασης, στο οποίο κάθε επιβάτης θα μπορούσε να βρει μια ποικιλία ελληνικών γεύσεων, από φρέσκα τοπικά προϊόντα. Η Α&Μ ανέλαβε την  υποστήριξη του ομίλου Louis στον διαγωνισμό του αεροδρομίου για την ανάθεση της δημιουργίας του καταστήματος, αναλαμβάνοντας την δημιουργία σχεδίων, αλλά και ιδέες για την αισθητική του καταστήματος, οι οποίες θα ταίριαζαν στον χώρο του αεροδρομίου.

 • OSG

  OSG

  Η ΟSG είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς πετρελαίου στον κόσμο. Έχει υπό την κατοχή της και μισθώνει περισσότερα από 100 δεξαμενόπλοια αμερικανικών και πολυεθνικών συμφερόντων, διακινώντας φυσικό αέριο, αργό και επεξεργασμένο πετρέλαιο σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1948 και διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, Χιούστον, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και τη Σιγκαπούρη. Ο σύγχρονος στόλος της εταιρείας, οι νέες τεχνολογίες που διαθέτει, η αυξανόμενη ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος διασφαλίζουν την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά κάθε φορτίου καθιστώντας την osg μια απ’ τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της ναυτιλίας. Η σχέσεις μας με την OSG ξεκίνησαν το 2006, όταν η Α&Μ ανέλαβε την μελέτη εφαρμογής αποπεράτωσης του  κτιρίου των νέων γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα.

  www.osg.com

 • Pfizer

  Pfizer

  Η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 85 χώρες, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε 150 χώρες. Με πρωτοποριακά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων κατέχει ηγετική θέση στο φαρμακευτικό χώρο παγκοσμίως. Η εταιρεία εκτείνει τη δραστηριότητα της σε πολλούς τομείς, όπως είναι αυτός του καρδιαγγειακού συστήματος, της ψυχικής υγείας, της νευρολογίας, του αναπνευστικού συστήματος , της ογκολογίας και της οφθαλμολογίας, κα. Στην Ελλάδα η εταιρεία της Pfizer είναι απ’ τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες και  απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους. Η σχέσεις μας με την εταιρεία ξεκίνησαν το 1997, η Α&Μ ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών μελέτης και Project Management στο κτίριο, στην οδό Μεσογείων, στο οποίο θα μεταστεγάζονταν τα γραφεία της εταιρείας.

  www.pfizer.gr

 • Althea Hotel

  Althea Hotel

  Το Althea Hotel είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αμμοοπή Καρπάθου. Όραμα των ιδιοκτητών ήταν η δημιουργία ενός ευχάριστου, οικογενειακού χώρου που αποπνέει το αίσθημα φιλοξενίας και ηρεμίας. Η Α&Μ πραγματοποίησε την μελέτη και επίβλεψη  του συγκροτήματος, ενώ παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες Μηχανικού σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

  altheakarpathos.gr

 • Piaggio

  Piaggio

  Η Piaggio είναι μια απ’ τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των δίκυκλων οχημάτων ελαφρού κινητήρα και στα επαγγελματικά οχήματα. Ιδρύθηκε το 1884 από τον Rinaldo Piaggio, ενώ από το 2003 την διοίκηση ανέλαβε ο όμιλος Ιmmsi S.p.A. Η εταιρεία Piaggio ανακηρύχθηκε ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δίκυκλων οχημάτων  στην Ευρώπη και μία απ’ τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο.  Επένδυσε στην τεχνολογική καινοτομία των προϊόντων της, αλλά και την ανάπτυξη μιας βιώσιμης περιβαλλοντικής κατασκευής με σκοπό στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών. Οι σχέσεις μας με την Piaggio ξεκίνησαν με αφορμή την κατασκευή του εκθεσιακού περιπτέρου της εταιρείας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

  www.gr.piaggio.com

 • Pizza Hut

  Pizza Hut

  Η πρώτη πιτσαρία της Pizza Hut ξεκίνησε από το Wichita του Κάνσας το 1958, από τους αδελφούς. Ουσιαστικά η Pizza Hut ιδρύεται 50 χρόνια μετά και σήμερα διαθέτει 12.000 χιλιάδες εστιατόρια σε πάνω από 90 χώρες. Στην Ελλάδα η εταιρεία διαθέτει 34 εστιατόρια στην Αθήνα, 3 στη Θεσσαλονίκη και άλλα 6 στην Πάτρα, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο. Η σχέση του γραφείου μας ξεκίνησε με αφορμή την μελέτη και κατασκευή τεσσάρων απ’ τα καταστήματα της Pizza Hut, μεταξύ άλλων στην οδό Κηφισίας, στο Χαλάνδρι και τη Νέα Σμύρνη.

   

 • Πλαίσιο

  Πλαίσιο

  Από το 1986, η εταιρεία Πλαίσιο δραστηριοποιείται στην εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδών γραφείου και εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών. Το ευρύτατο δίκτυο 23 πολυκαταστημάτων τεχνολογίας που διαθέτει στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες πωλήσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες των καταναλωτών, την κατατάσσουν στην κορυφή 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες  της Ευρώπης . Τα πρώτα καταστήματα ήταν των Εξαρχείων και της Στουρνάρη.  Το μοντέλο ανάπτυξής  που ακολουθήθηκε από τον Γ. Γεράρδο, κατέταξε την εταιρεία για εφτά και πλέον χρόνια ανάμεσα στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης. Η Α&Μ διατηρώντας σχέσεις συνεργασίας και φιλίας πολλών χρόνων έχει πραγματοποιήσει  την  μελέτη και κατασκευή  για τα περισσότερα καταστήματα της εταιρείας Πλαίσιο.

  www.plaisio.gr

 • Plate'a

  Plate'a

  Το Plate’a αποτελεί μέρος ενός “Food Park” που δημιουργήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, για λογαριασμό της εταιρείας Select Service Partner.  Το  Plate’a προσφέρει μια ευχάριστη «όαση» ηρεμίας, όπου οι επιβάτες μπορούν να ξεφύγουν  από τη φασαρία του αεροδρομίου. Η ιδέα του concept προσαρμόστηκε για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με πρόθεση να φέρει το ελληνικό παραδοσιακό delicatessen σε μια νέα εφαρμογή.

 • Priority

  Priority

  Με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διοίκησης στις ελληνικές επιχειρήσεις η Priority παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες οργάνωσης επιχειρήσεων, λύσεις υψηλής τεχνολογίας στην ασφάλεια πληροφοριών, διεξάγει εκπαιδευτικά σεμινάρια και αναπτύσσει εφαρμογές λογισμικού στους τομείς εξειδίκευσής της.  Απ’ το 1995 έως σήμερα έχει αναδειχθεί  ως η κορυφαία εταιρεία συμβούλων στον τομέα της αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Ο σχεδιασμός και η μελέτη εφαρμογής του κεντρικού κτιρίου της Priority ξεκίνησε έγινε το 2008 επισφραγίζοντας τις αμοιβαίες σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

   

 • Puma

  Puma

  H εταιρεία Puma είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες γερμανικές πολυεθνικές εταιρείες που παράγει high end αθλητικά υποδήματα και άλλα αθλητικά είδη. Το 1948 ο Rudolph Dassler ιδρύει την Puma και γίνεται γνωστή για τα παπούτσια ποδοσφαίρου και την χορηγία της σε διάσημους ποδοσφαιριστές. Σήμερα η Puma κατέχει το 25% των αμερικανικών brand αθλητικών ειδών, διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, ενώ απασχολεί περισσότερους από 9.500 υπαλλήλους παγκοσμίως. Από το 2007 είναι μέρος του γαλλικού Group PPR. Η Α&Μ ανέλαβε την προσαρμογή και εφαρμογή της διεθνούς εταιρικής ταυτότητας σε όλα τα καταστήματα της Puma στην Ελλάδα.

  www.puma.com

 • Q Business Park

  Q Business Park

  Το Q Business Center  αφορά την σύλληψη και εφαρμογή μιας πρωτοποριακής ιδέας, που θα φιλοξενηθούν σε ένα καινοτόμο κτιριακό σύμπλεγμα στην πόλη της Λάρνακας.  Η εταιρεία Quality Group, πρωτοπόρος στον τομέα της οικιστικής ανάπτυξης και του Real Estate,στην Κύπρο, προσδοκεί να αποδώσει μέσα από μια εμπνευσμένη σχεδιαστική σύλληψη του project, την δημιουργία ενός «ναού του επιχειρείν» περιβαλλόμενου από premium υπηρεσίες. Το κτίριο θα φιλοξενεί Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, καταστήματα, χώρους στάθμευσης καθώς και  γραφεία, εστιατόρια, αίθουσες συνεδριάσεως και έκθεσης. Η Α&Μ διαμόρφωσε την δική της άποψη στην εφαρμογή αυτού του έργου με μια εμπνευσμένη αρχιτεκτονική πρόταση η οποία ολοκληρώθηκε και προτάθηκε το 2010.

 • Quiksilver

  Quiksilver

  Η Quicksilver είναι μια απ’ τις πιο γνωστές εταιρείες αθλητικών ενδυμάτων, μαγιό, ενδύματα και εξαρτήματα για σέρφερ. Ιδρύθηκε το 1976 στην Αμερική, από δύο νεαρούς surfer, τους Robert B, McKnight και Jeffrey Hakman. Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό τα προϊόντα της Quicksilver γρήγορα ξεχώρισαν στην αγορά και επεκτάθηκαν στα καταστήματα της τοπικής αγοράς, ενώ πολύ σύντομα απέκτησαν διεθνές κοινό. Η Α&Μ ανέλαβε την προσαρμογή της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας Quicksilver στα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

  www.quiksilver.com

 • Redstore

  Redstore

  Με την κατασκευή του νέου γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ομάδα του Ολυμπιακού απέκτησε τη δικιά της μπουτίκ. Στο Red Store μπορεί κανείς να βρει είδη ένδυσης και υπόδησης, και διάφορα άλλα είδη με το σήμα της ομάδας του Ολυμπιακού. Το γραφείο της Α&Μ, με μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό εμπορικών καταστημάτων ανέλαβε την υλοποίηση της μελέτης και  κατασκευής του καταστήματος.

  www.redstore.gr

 • Victus Networks

  Victus Networks

  Η Victus Networks, είναι μια εταιρία διαχείρισης δικτύου κινητής τηλεφωνίας  στην οποία συμμετέχουν οι εταιρείες Vodafone και WIND Ελλάδος, και έχει ως σκοπό την διαχείριση λειτουργιών του Δικτύου Πρόσβασης    (σταθμοί βάσης) παρέχοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες προς τις δυο εταιρείες. Το γραφείο μας ανέλαβε τις εργασίες ανακαίνισης των γραφείων της Victus στην Παλλήνη.

  www.victus.gr

 • Regus

  Regus

  Η Regus είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής λύσεων γραφείου παγκοσμίως προσφέροντας ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που δίνουν σε ιδιώτες και επιχειρήσεις τη δυνατότητα εργασίας με όποιο τρόπο επιθυμούν.  Διαθέτει περισσότερα από 1.100 επιχειρηματικά κέντρα σε 500 πόλεις και συνολικά 85 χώρες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 όταν ο Βρετανός επιχειρηματίας Mark Dixon είχε την έμπνευση να ιδρύσει την εταιρεία, παρατηρώντας τις επιχειρηματικές ανάγκες εργασίας στο εξωτερικό. Γρήγορα ανάπτυξε ένα παγκόσμιο δίκτυο πλήρως επανδρωμένων χώρων γραφείου που δίνουν τα δυνατότητα εργασίας σε οποιοδήποτε μέρος. Η σχέση μας με την εταιρεία Regus ξεκίνησε το 2007 με αφορμή τα νέα της γραφεία στην Αθήνα. Η Α&Μ ανέλαβε την κατασκευή των εσωτερικών χώρων, ολόκληρου του ορόφου, σχεδιαστικές επεμβάσεις, καθώς και την ανακατασκευή των ήδη υπαρχουσών ΗΜ εγκαταστάσεων.

  www.regus.gr

 • Richemont

  Richemont

  Η εταιρεία Richemont διαθέτει μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου στον τομέα των ειδών πολυτελείας περιλαμβάνοντας τα πιο διάσημα brands συμπεριλαμβανομένων των Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget, Vacheron Constantin, Jaeger‐LeCoultre, IWC, Panerai and Montblanc.

  www.richemont.com

 • Saab

  Saab

  Η Saab Automobile AB είναι μια διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Με παρουσία στις σημαντικότερες αγορές  ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Γερμανία, Αυστραλία, Γαλλία, Κάτω Χώρες και Νορβηγία, η Saab βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες διεθνώς, ξεχωρίζοντας για την σχεδίαση, την τεχνική εμπειρία και ασφάλεια των αυτοκινήτων της. Στην Ελλάδα η εταιρεία ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Saab από το 1989. Το 1994 και 1995 τα αυτοκίνητα της εταιρείας κατέκτησαν την πρώτη θέση πωλήσεων αναπτύσσοντας το δίκτυο της αυτοκινητοβιομηχανίας και δίνοντας του μια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά.   Στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 η Α&Μ, ανέλαβε για λογαριασμό της Βακαρ ΑΒΕΕ την  μελέτη του καταστήματος-εκθεσιακού χώρου- γραφείων της Saab στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 • Sanofi Aventis

  Sanofi Aventis

  H sanofi-aventis είναι μια από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, με ηγετική θέση στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Έχει ως έδρα της την Αθήνα με κέντρα επιστημονικής ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Με δυναμική παρουσία και σημαντική συνεισφορά σε τομείς ιατρικής εξειδίκευσης, η Sanofi στοχεύει στην βελτίωση της υγείας και της ποιότητας κάθε ασθενή. Η σχέση μας με την εταιρεία Sanofi Aventis ξεκίνησε το 2004, με την ανάληψη της μελέτης εφαρμογής και την επίβλεψη μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και διακοσμητικών εφαρμογών και συνεχίστηκε το 2009 με την ανάληψη της διαμόρφωσης δύο ακόμα ορόφων της εταιρείας.

 • Sfera

  Sfera

  Μια από τις σημαντικότερες αλυσίδες ένδυσης με έδρα την Ισπανία, η Sfera, καταμετρά περισσότερα από 70 καταστήματα παγκοσμίως. Τα καταστήματα Sfera ανήκουν στον ισπανικό οργανισμό πολυκαταστημάτων El Corte Ingles που αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη και 4ο κατά σειρά στον κόσμο. Ακολουθώντας σχεδιαστικά τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τα Sfera συνδυάζουν ενδύματα με άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές. Η σχέσεις της Α&Μ με την Sfera ξεκίνησε το 2005 με την μελέτη και το project management του πρώτου καταστήματος στο The Mall Athens και συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα δύο καταστήματα που κατασκευάστηκαν στην οδό Σταδίου και Πατησίων.

  www.sfera.com

 • Shawarmanji

  Shawarmanji

  Το Shawarmanji, γνωστό λιβανέζικο εστιατόριο, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά σε περιβάλλον αεροδρομίου και συγκεκριμένα στο Dubai - DXB.  Σε συνεργασία με την ομάδα του Brand η Α&Μ σχεδίασε και πρότεινε μια ανανεωμένη εικόνα και αίσθηση του εστιατορίου, ικανοποιώντας όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβάνοντας και τους απαιτητικούς designers του αεροδρομίου..

  www.shawarmanji.com

 • Simply Burgers

  Simply Burgers

   H ιδέα για την δημιουργία των εστιατορίων Simply Burgers ξεκίνησε το 2003 από τον Μπράιαν και Άρη Κάρεϊ, οι οποίοι γεννήθηκαν στην Καλιφόρνια από Έλληνες γονείς, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στην Ερυθραία. Σήμερα η αλυσίδα εστιατορίων καταμετρά 17 καταστήματα. Φιλοσοφία της εταιρείας, η καλή ποιότητα της πρώτης ύλης, το σερβίρισμα και ένα πρωτότυπο μενού που σου ανοίγει την όρεξη. Η συνεργασία μας με την Simply Burgers ξεκίνησε με αφορμή το design του καταστήματος Χαλανδρίου καθώς και τον σχεδιασμό της νέας ταυτότητας των εστιατορίων της αλυσίδας για την δημιουργία του concept dinner in.

  simplyburgers.gr

 • Singapore Airlines

  Singapore Airlines

  Η Singapore Airlines είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Προτεραιότητα της η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στόχος που επιτυγχάνεται μέσα από την ύπαρξη  96 σύγχρονων αεροσκαφών, ένα καλό δίκτυο το οποίο εκτείνεται σε όλο τον κόσμο και εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Το δίκτυο της SIA, συμπεριλαμβανομένων και των προορισμών που καλύπτουν οι Singapore Αirlines Cargo και SilkAir, καλύπτει 89 προορισμούς σε 38 χώρες. Το 2006 το γραφείο της Α&Μ πραγματοποίησε το design και την κατασκευή των νέων γραφείων της εταιρείας στην λεωφόρο Συγγρού.

 • SSP

  SSP

  Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών Select Service Partner με γνώμονα την διατροφική αξία, φροντίζει για την παροχή φαγητού και υπηρεσιών με υψηλά λειτουργικά πρότυπα. Αντιπροσωπεύει μερικές απ’ τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες μάρκες τροφίμων στον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των  Starbucks, Ben & Jerry, Pizza Hut, Caffe Ritazza, Burger King, ενώ χρησιμοποιεί γεύσεις απ’ τις τοπικές κουζίνες. Μετρά 60 χρόνια λειτουργίας σε πάνω από 40 αεροδρόμια και πάνω από 250 σταθμούς σιδηροδρόμων σε ολόκληρη την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, ενώ διαθέτει 2,150 μονάδες σε περισσότερους από 400 προορισμούς. Οι σχέσεις μας με την εταιρεία SSP ξεκίνησαν το 2001, όταν η εταιρεία μας ανέλαβε την μελέτη και κατασκευή κάποιων καταστημάτων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια με τη συνεργασία μας στα αεροδρόμια της Λάρνακας , Πάφου, Abu Dhabi, Αιγύπτου- Κάιρο και Hurganda – και Βουδαπέστης. Στον «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Α&Μ ανέλαβε την κατασκευή γνωστών καταστημάτων μαζικής εστίασης.

  www.foodtravelexperts.com

 • Stoiximan

  Stoiximan

  H Stoiximan Services SA είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και υποστήριξης ψηφιακών προϊόντων ψυχαγωγίας. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της.

  www.stoiximan.gr

 • Trans Adriatic Pipeline

  Trans Adriatic Pipeline

  Η Trans Adriatic Pipeline (TAP) AG δημιουργήθηκε με σκοπό τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού φυσικού αερίου (TAP). Ο TAP έχει την ευθύνη της ανάπτυξης και λειτουργίας της υποδομής μεταφοράς φυσικού αερίου από τα ελληνοτουρκικά σύνορα ως τη Νότια Ιταλία. Με έδρα το Baar της Ελβετίας, η ΤAP διαθέτει  γραφεία στην Αθήνα, τη Ρώμη, το Λέτσε της Ιταλίας και τα Τίρανα.

  www.tap-ag.gr

 • Tashba

  Tashba

  To ΤA.SH.BA είναι ένα ξεχωριστό F&B concept που σχεδιάστηκε απ’ την A&M για λογαριασμό της Select Service Partner, για να προσφέρει ποικίλες γευστικές εμπειρίες στο διεθνές αεροδρόμιο της Βουδαπέστης Ferenc Liszt. Με επιρροές απ΄ την τοπική αρχιτεκτονική, το TA.SH.BA αποπνέει την αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας. Το ΤΑ.SH.BA γρήγορα μετατράπηκε σε ένα ορόσημο για το τερματικό αλλά και την πόλη αποτελώντας την αγαπημένη στάση των επιβατών πριν την πτήση!   

 • Valentino

  Valentino

  Το 1959 ο σχεδιαστής Valentino Garavani, αξιοποιώντας τις σπουδές , αλλά και την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε δίπλα σε γνωστούς σχεδιαστές, ίδρυσε τον ομώνυμο οίκο, παρουσιάζοντας συλλογές Haute Couture, Prêt-a-Porter, κολεξιόν αξεσουάρ, ρολογιών και αρωμάτων. Ο ιστορικός οίκος έφερε νέα εποχή στη μόδα, συνδυάζοντας τις κλασσικές  αξίες της υψηλής ραπτικής με την glam αισθητική. Αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 70 χώρες με περισσότερα από 1250 σημεία πωλήσεων. Στην Ελλάδα ο οίκος Valentino αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Carouzos, για λογαριασμό της οποίας αναλάβαμε την κατασκευή του καταστήματος της Κηφισιάς.

 • Vodafone

  Vodafone

  Η Vodafone, εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1992, υπό την εμπορική ονομασία Panafon, με τη συμμετοχή των εταιριών Vodafone Group Plc., France Telecom, Ιντρακόμ και Data Bank, ενώ το 2002 άλλαξε την εμπορική της ονομασία σε Vodafone. Είναι απ’ τις ελάχιστες εταιρείες διεθνώς και η μοναδική στην Ελλάδα  που έχει πιστοποιηθεί για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζει λαμβάνοντας πιστοποιήσεις ISO. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται αφενός στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν κάθε απαίτηση του κοινού και αφετέρου η άψογη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό. Η σχέση της Α&Μ με την εταιρεία Vodafone, ξεκίνησε το 2002 όταν σε συνεργασία με την Διεθνή Τεχνική ΑΕ Μπάμπης Βωβός, το γραφείο μας ανέλαβε την μελέτη εφαρμογής προσόψεων για τα κτίρια της εταιρείας Vodafone, στο Χαλάνδρι.

 • Wagamama

  Wagamama

  Πρόκειται για μια απ’ τις πιο γνωστές αλυσίδες εστιατορίων, ασιατικής επιρροής κουζίνα, στη Μ. Βρετανία. Στο πρότυπο του μπαρ ramen, δημοφιλές στην Ιαπωνία, το wagamama αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό υγιεινής διατροφής και υψηλής μαγειρικής ενώ η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε επισκέπτη τον καθιστούν έναν απ’ τους πιο αγαπημένους προορισμούς. To τρίπτυχο της φιλοσοφίας του εστιατορίου είναι Διατροφή – Απολαυστική Εμπειρία – Προσιτή Τιμή. Η σχέση του γραφείου μας με την αλυσίδα τροφίμων επήλθε με  μελέτη και εφαρμογή του brand name, του πρώτου εστιατορίου της αλυσίδας Wagamama στην Ελλάδα, το 2008 στο Golden Hall.

 • Watson Farley & Williams

  Watson Farley & Williams

  H διεθνής εταιρεία Δικηγόρων Watson, Farley & Williams ξεκίνησε τις δραστηριότητές το 1982 στο Λονδίνο. Με ηγετική θέση στην αγορά των διεθνών χρηματοδοτικών και επενδυτικών, της ναυτιλίας και της ενέργειας, η WFW ειδικεύεται στους τομείς φυσικών πόρων, μεταφορών, ακινήτων και τεχνολογίας.

  www.wfw.com

 • Χυτήρογλου

  Χυτήρογλου

  Η εταιρεία Selections Χυτήρογλου με παρουσία ενενήντα χρόνων στην ελληνική και διεθνή αγορά δραστηριοποιείται στον τομέα των υφασμάτων για κουρτίνες και επίπλωση καθώς και ταπετσαρίες, ενώ διαθέτει μια μεγάλη συλλογή υφασμάτων γνωστών οίκων, όπως  SATI, REIG-MARTI, EL-CID, APELT, SAUM&VIEBAHN, BEL-AIR, UNIQUE TREND BY ZOE. Έχει καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ εξάγει προϊόντα  σε χώρες των Βαλκανίων, στην Κύπρο και τα Αραβικά κράτη. Το 2002 η εταιρεία ανέθεσε στην Α&Μ την δημιουργία της νέας ταυτότητας των καταστημάτων Χυτήρογλου, καθώς και την μελέτη και κατασκευή  των καταστημάτων της Κηφισιάς του Ίλιον και του κέντρου της Μητροπόλεως.

  www.hitiroglou.gr

 • Ermenegildo Zegna

  Ermenegildo Zegna

  Ο γνωστός ιταλικός οίκος Ermenegildo Zegna ξεκινάει την ιστορία του από το 1910. Ξεκίνησε και παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχοντας σαν αρχή την δημιουργία καινοτόμων προτάσεων ένδυσης, πάντα διασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πάθος για τη δημιουργία,  του εξασφάλισαν την επιτυχία του διεθνώς, ενώ το όνομά του έγινε συνώνυμο του στυλ και της κομψότητας στην ανδρική ένδυση. Η Α&Μ ανέλαβε την μελέτη και εφαρμογή του καταστήματος  Zegna στο Κολωνάκι για λογαριασμό της εταιρείας Καρούζος, αντιπροσώπου της Ermenegildo Zegna στην Ελλάδα.

  www.zegna.com

 • Althea

  Althea

  Ο Μιχαήλ Κρικζώνης, η Αλθαία και ο Φώτης Κούκος, με μακρόχρονη παρουσία στο χώρο της εστίασης,  αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες F&B σε γνωστά νοσηλευτικά ιδρύματα και μαιευτήρια της Αθήνας.