The Olive Tree Restaurant

Το 2001 δημιουργήθηκε, για λογαριασμό του κυπριακού ομίλου Louis Group , το εστιατόριο Olive Tree, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το concept του καταστήματος περιελάμβανε τη δημιουργία ενός χώρου εστίασης, στο οποίο κάθε επιβάτης θα μπορούσε να βρει μια ποικιλία ελληνικών γεύσεων, από φρέσκα τοπικά προϊόντα. Η Α&Μ ανέλαβε την  υποστήριξη του ομίλου Louis στον διαγωνισμό του αεροδρομίου για την ανάθεση της δημιουργίας του καταστήματος, αναλαμβάνοντας την δημιουργία σχεδίων, αλλά και ιδέες για την αισθητική του καταστήματος, οι οποίες θα ταίριαζαν στον χώρο του αεροδρομίου.