• Αλέξανδρος Κομνηνός

  Αλέξανδρος Κομνηνός

  Executive Vice President
  Business Development

  Αλέξανδρος Κομνηνός

  Executive Vice President| Business Development

  Με 25 χρόνια εμπειρία στην επιχειρηματική ανάπτυξη, τη στελέχωση και την οργάνωση εταιρειών ως συνιδρυτής, συμμέτοχος και εκτελεστικό μέλος της Διοίκησης τους, ο Αλέξανδρος παραμένει ένας «serial entrepreneur» έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία πλειάδα εξειδικευμένων έργων στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

  Από το 2007 αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α&Μ, προσφέροντας τις υπηρεσίες του από την θέση του Αντιπροέδρου. Συντονίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε νέες εγχώριες και διεθνείς αγορές, συμμετέχει στον ανασχεδιασμό των οργανωτικών δομών και συντονίζει τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών για την προώθηση των δραστηριοτήτων της Α&Μ, προσδίδοντας  επιχειρηματική πνοή σε αρχιτεκτονικά εγχειρήματα. Πρωτοπόρος στην διάνοιξη νέων δρόμων, τόσο στην εγχώρια όσο και στην απαιτητική αγορά του εξωτερικού, ο Αλέξανδρος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στο οικοδόμημα της Α&Μ. 

  akomninos@am-architects.gr
 • Αλέξανδρος Πασχαλούδης

  Αλέξανδρος Πασχαλούδης

  Architect
  Design Leader

  Αλέξανδρος Πασχαλούδης

  Architect | Design Leader

  Διπλωματούχος Αρχιτέκτονας ο Αλέξανδρος αποφοίτησε από το 3ετές και 2ετές πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής του University of Westminster της Αγγλίας το 2002, για να εργαστεί στην συνέχεια για μια 5ετία σε γνωστά αρχιτεκτονικά γραφεία στο Λονδίνο (Porphyrios Associates, Conran & Partners), στο Rotterdam (NΙO), για μια 5ετία στην Αθήνα (Μανέτας, ΑΑ, Panas Group) και για 5 χρόνια σε ιδιωτικό γραφείο υλοποιώντας πληθώρα αξιόλογων έργων, όπως κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, κατοικίες, καταστήματα και χώρους εστίασης. Ο Αλέξανδρος  εντάχθηκε στην ομάδα της A&M το 2015.

  Με μεθοδικότητα και ομαδικό πνεύμα, o Αλέξανδρος από την θέση του Design Leader διευθύνει την ομάδα των νέων αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών του και οργανώνει τον σχεδιασμό έργων με ιδιαίτερες απαιτήσεις και προδιαγραφές επιτυγχάνοντας πάντοτε την ολοκλήρωση του επιθυμητού, του εφικτού και του ιδιαίτερου!

  apaschaloudis@am-architects.gr
 • Αναστασία Χολή

  Αναστασία Χολή

  Project Architect

  Αναστασία Χολή

  Project Architect

  acholi@am-architects.gr
 • Αντρέας Γωνιανάκης

  Αντρέας Γωνιανάκης

  Site Supervisor

  Αντρέας Γωνιανάκης

  Site Supervisor

  agonianakis@am-architects.gr
 • Αννα Στρατουδάκη

  Αννα Στρατουδάκη

  Architect
  Design Leader

  Αννα Στρατουδάκη

  Architect | Design Leader

  Διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 1998, η Άννα ενσωματώθηκε στην Α&Μ τον Μάρτιο του 2018 λαμβάνοντας τη θέση του Architect Ι Project Manager. Κατά τη διάρκεια των 25 χρόνων της επαγγελματικής της εμπειρίας, ασχολήθηκε τόσο με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό,  όσο και με την εργοταξιακή επίβλεψη των έργων κατά τη διάρκεια της κατασκευής, απασχολούμενη σε μεγάλες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές εταιρείες. Δυναμική, εργατική και συνεπής αποτελεί έναν απ’ τους βασικούς συνεργάτες της Α&Μ. Οι γνώσεις, η εμπειρία της, αλλά και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που την χαρακτηρίζει, γρήγορα της έδωσαν τη θέση του Design Leader, οργανώνοντας τις ευθύνες μιας ομάδας νέων Αρχιτεκτόνων, αλλά και τον σχεδιασμό και την επίβλεψη των έργων που αναλαμβάνει.

  annas@the-amgroup.com
 • Αννίτα Δούκα

  Αννίτα Δούκα

  Architect

  Αννίτα Δούκα

  Architect

  adouka@am-architects.gr
 • Άρης Γεωργιάδης

  Άρης Γεωργιάδης

  Architect
  Design Leader

  Άρης Γεωργιάδης

  Architect | Design Leader

  ageorgiadis@am-architects.gr
 • Αθηνά Μητροπούλου

  Αθηνά Μητροπούλου

  Project Designer

  Αθηνά Μητροπούλου

  Project Designer

  Η Αθηνά από το 2009 που εντάχθηκε στο τμήμα Α&Μ Interiors, υποστηρίζει το σχεδιασμό των  εσωτερικών χώρων στις κατοικίες και τα έργα της Α&Μ, που έχουν υψηλές σχεδιαστικές απαιτήσεις. Σπουδές στην σχολή ΒΑΚΑΛΟ - School of arts & design, έλαβε το δίπλωμα Interior Designer απο το University of Derby το 2006 και αμέσως εργάστηκε για περίπου 3 χρόνια στην Moda Bagno. Με την εμπειρία και την ικανότητά της αντιλαμβάνεται τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των έργων και κυρίως των πελατών της Α&Μ. Αυτό εμφανίζεται στο τελικό αποτέλεσμα των έργων αλλά και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

  Η πρωτότυπη δημιουργική ικανότητα και η συνεργασιμότητα της, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της Αθηνάς. Η έντονη επιθυμία της να γνωρίσει νέες σχεδιαστικές τεχνολογίες και η συνέπειά της να υλοποιεί έγκαιρα τα έργα που αναλαμβάνει, συνεχίζουν να αποτελούν την ποιοτική παρακαταθήκη της Αθηνάς για το μέλλον της εταιρείας.

  amitropoulou@am-architects.gr
 • Ασημένια Σκαρίμπα

  Ασημένια Σκαρίμπα

  Project Manager

  Ασημένια Σκαρίμπα

  Project Manager

  minas@the-amgroup.com
 • Χριστίνα Χριστοδουλάκη

  Χριστίνα Χριστοδουλάκη

  Intern Architect

  Χριστίνα Χριστοδουλάκη

  Intern Architect

  cchristodoulaki@am-architects.gr
 • Χριστίνα Σπανού

  Χριστίνα Σπανού

  Senior Architect

  Χριστίνα Σπανού

  Senior Architect

  Διπλωματούχος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η Χριστίνα αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς  και αξιόλογους συνεργάτες της Α&Μ. Οι αρχικές σπουδές σχεδιασμού εσωτερικών χώρων στο ΤΕΙ Αθήνας και στη συνέχεια οι μεταπτυχιακές σπουδές Βιομηχανικού σχεδιασμού στο Manchester Metropolitan University της Αγγλίας, την καθιστούν «ειδικό» στην αρχιτεκτονική διαχείριση των εσωτερικών χώρων. Η επί σειρά ετών ενασχόληση της με σχεδιαστικά θέματα χώρων εργασίας και η συνεχόμενη της ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα του σχεδιασμού γραφειακών χώρων, επιβεβαιώνεται στα επιτυχημένα έργα της Α&Μ.

  Καλλιτεχνική φύση και αυθεντικός χαρακτήρας, αποτυπώνει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητα της, στο σύνολο των έργων που αναλαμβάνει,  μέσα στα χρόνια συνεργασίας της με την εταιρεία (1998). Σήμερα, από την θέση του Design Leader, οργανώνει και καθοδηγεί μεθοδικά ομάδα νέων αρχιτεκτόνων σε έργα αεροδρομίων αλλά και κυρίως με το Corporate Office Design.

  cspanou@am-architects.gr
 • Δάφνη Τσώλου

  Δάφνη Τσώλου

  Architect

  Δάφνη Τσώλου

  Architect

  dtsolou@am-architects.gr
 • Ειρήνη Ζντραβκοβ

  Ειρήνη Ζντραβκοβ

  Architect
  Interior Designer

  Ειρήνη Ζντραβκοβ

  Architect | Interior Designer

  ezntravkov@am-architects.gr
 • Έλλη Αθανασιάδου

  Έλλη Αθανασιάδου

  Architect

  Έλλη Αθανασιάδου

  Architect

  eathanasiadou@am-architects.gr
 • Ευδοκία Τσάνταλη

  Ευδοκία Τσάνταλη

  Project Manager

  Ευδοκία Τσάνταλη

  Project Manager

  evdokiat@the-amgroup.com
 • Έστα Γεωργαλά

  Έστα Γεωργαλά

  Architect
  Design Director

  Έστα Γεωργαλά

  Architect | Design Director

  Η Esta αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ το 2007 και συνέχισε τις σπουδές της στo University College of London, λαμβάνοντας Masters of Science in Construction Economics and Management. Με δεκαετή εμπειρία στο ενεργητικό της, στο σχεδιασμό και την διαχείριση κατασκευής ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, πολυτελών κατοικιών και ιδιωτικών yacht στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενσωματώθηκε στην οικογένεια της Α&Μ στις αρχές του 2014.

  Αρχικά από τη θέση του Project Manager, η Έστα εκπροσώπησε την A&M στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Υπό τον συντονισμό και την διαχείριση της και με την διττή θέση του Αρχιτέκτονα και PM, η εταιρία ολοκλήρωσε με επιτυχία τα έργα της στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι.

  Πειθαρχημένη, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Εστα, απέδειξε γρήγορα την αποτελεσματικότητα της, στα όσα της ανατέθηκαν και σήμερα συντονίζει από τη θέση της Architect| Design Director, την οργάνωση και τον συντονισμό των σχεδιαστικών έργων της εταιρείας μας αλλά και την επικοινωνία με τους πελάτες, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εύρυθμη λειτουργία και ποιοτική παραγωγή των μελετητικών δραστηριοτήτων της Α&Μ. Με την βαθιά της γνώση επί των διαδικασιών των προδιαγραφών αλλά και των ειδικών απαιτήσεων του κάθε έργου εκπροσωπεί την εταιρεία μας στην διεθνή αρένα ελέγχοντας το κόστος, την ποιότητα, αλλά και το χρόνο παράδοσης με γνώμονα την ικανοποίηση των στόχων του έργου αλλά και του πελάτη της Α&Μ.

  estag@the-amgroup.com
 • Φανή Φωταράκη

  Φανή Φωταράκη

  Graphic Designer

  Φανή Φωταράκη

  Graphic Designer

  ffotaraki@am-graphics.gr
 • Γιάννης Πλυτάς

  Γιάννης Πλυτάς

  IT
  Cost Control Admin

  Γιάννης Πλυτάς

  IT | Cost Control Admin

  gplitas@am-architects.gr
 • Γρηγόρης Σκιαδάς

  Γρηγόρης Σκιαδάς

  Accountant

  Γρηγόρης Σκιαδάς

  Accountant

  gskiadas@am-architects.gr
 • Ιωάννα Φλουρη

  Ιωάννα Φλουρη

  Project Architect

  Ιωάννα Φλουρη

  Project Architect

  iflouri@am-architects.gr
 • Ιωάννα Παπαζάνη

  Ιωάννα Παπαζάνη

  Quantity Surveyor

  Ιωάννα Παπαζάνη

  Quantity Surveyor

  ioannap@the-amgroup.com
 • Ιωάννα Τσιαμούρα

  Ιωάννα Τσιαμούρα

  Architect

  Ιωάννα Τσιαμούρα

  Architect

  itsiamoura@am-architects.gr
 • Κατερίνα Παπαμιχάλη

  Κατερίνα Παπαμιχάλη

  Graphic & 3D Visualizer

  Κατερίνα Παπαμιχάλη

  Graphic & 3D Visualizer

  kpapamichali@am-architects.gr
 • Κωνσταντίνος Μαρούλας

  Κωνσταντίνος Μαρούλας

  Architect
  3D Visualizer

  Κωνσταντίνος Μαρούλας

  Architect | 3D Visualizer

  kmaroulas@am-architects.gr
 • Κυριάκος Κυριακόπουλος

  Κυριάκος Κυριακόπουλος

  Architect

  Κυριάκος Κυριακόπουλος

  Architect

  kkyriakopoulos@am-architects.gr
 • Λη Ζυγουρας

  Λη Ζυγουρας

  Design Director

  Λη Ζυγουρας

  Design Director

  Ο Lee, γεννήθηκε στο Ρίο της Βραζιλίας για να μετακομίσει με την οικογένεια του στη Μελβούρνη, όπου και αποφοίτησε από τη σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής από το Victoria University.

  Με πολλά χρόνια εμπειρίας, πολλά από τα οποία σε γραφεία διεθνούς φήμης στο εξωτερικό, θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα το 1993. Την ίδια χρονιά θα ενταχθεί στην οικογένεια της A&M, για να γίνει πολύ σύντομα ο «Αυστραλός μας». Από την θέση του Design Director καθοδηγεί με έμπνευση την διαδικασία σχεδιασμού προκαλώντας και προσκαλώντας τα νεότερα μέλη της Α&Μ σε συνεχή σχεδιαστική αναζήτηση και εγρήγορση.

  Επαναστατικός και σχεδιαστικά απρόβλεπτος, παρακολουθεί αδιάλειπτα τις παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις στην αρχιτεκτονική, καθιστώντας επάξια τον εαυτό του, ακρογωνιαίο λίθο της Α&Μ.

   

  lzygouras@am-architects.gr
 • Λία Παπαηλία

  Λία Παπαηλία

  Senior Accountant

  Λία Παπαηλία

  Senior Accountant

  Η Λία είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πολυετή εμπειρία στη λογιστική οργάνωση ανωνύμων εταιρειών, καθώς και σε φορολογικά, ασφαλιστικά και εργατικά θέματα. Ενσωματώθηκε στην οικονομική ομάδα της Α&Μ στις αρχές του 2015, αναλαμβάνοντας τη λογιστική παρακολούθηση της εταιρείας και τη διεκπεραίωση των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεών της.

  Οργανωτική και μεθοδική η Λία,  με γνώση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του λογιστηρίου της εταιρείας, ενώ η θετική της διάθεση βοηθά στην αρμονική συνεργασία και επικοινωνία με τους συνεργάτες της, εντός και εκτός εταιρείας.

  vpapaelias@am-architects.gr
 • Μάρα Κωσταρέλου

  Μάρα Κωσταρέλου

  Administrative Coordinator

  Μάρα Κωσταρέλου

  Administrative Coordinator

  mkostarelou@am-architects.gr
 • Μαρία Μαρινέα

  Μαρία Μαρινέα

  Administrative Coordinator

  Μαρία Μαρινέα

  Administrative Coordinator

  Με πτυχίο Κοινωνικής Θεολογίας το 2008 από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και οικογενειακό περιβάλλον από τον τεχνικό κατασκευαστικό κόσμο, η Μαρία ενσωματώθηκε στην οικογένεια της Α&Μ το 2009. Από τότε με αξιοζήλευτη αφοσίωση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κατάφερε να διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην διοικητική λειτουργία της εταιρείας. Από την θέση της Administrative Officer η Μαρία υποστήριξε την συνεχόμενο διοικητικό και λειτουργικό εκσυγχρονισμό της Α&Μ.  Η ενασχόληση της σε όλο το φάσμα της διοίκησης αποτέλεσαν αιτία και αφορμή για διεύρυνση των σπουδών της. Το 2017 ολοκλήρωσε το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ), που συνδιοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) για να λάβει το δίπλωμά της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

  Με αναγνώριση από όλους τους συνεργαζόμενους στην Α&Μ, που συνεχώς αυξάνονται, σαν «2014, Model of the Year», η Μαρία σήμερα προσφέρει υπηρεσίες από νέα θέση ως Administrative Coordinator. Απο την θέση αυτή καθοδηγεί τις λειτουργίες και υποστηρίζει τις εταιρικές διαδικασίες της Α&Μ, ώστε η εταιρεία να διατηρεί την θέση αιχμής στην αγορά που κινείται.

   

  mmarinea@am-architects.gr
 • Μαρία Σκούταρη

  Μαρία Σκούταρη

  Client Service
  Reception

  Μαρία Σκούταρη

  Client Service| Reception

  Απόφοιτη των ΙΕΚ το 2003 με ειδίκευση στον σχεδιασμό CAD, η Μαρία πιστοποίησε ένα χρόνο αργότερα  την επαγγελματική κατάρτιση της ειδικότητας της το 2004, και απασχολήθηκε για διάστημα 5 χρόνων με την παραγωγή ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων, παραγγελιοληψία, τιμολόγηση και γραμματειακή υποστήριξη. Στην Α&Μ ξεκίνησε το 2013 με την υποστήριξη της στην εξυπηρέτηση των πελατών και τις λειτουργίες της υποδοχής.

  Με ισχυρή την διάθεση εξυπηρέτησης  και με εφόδιο την γνώση των διαδικασιών ενός σύγχρονου αρχιτεκτονικού γραφείου, υποστηρίζει από την θέση του Client Service και Administrative Assistant, τις πολύπλοκες καθημερινές λειτουργίες του γραφείου.

  mskoutari@am-architects.gr
 • Maria Laura Santillo

  Maria Laura Santillo

  Architect
  Interior Design Leader

  Maria Laura Santillo

  Architect | Interior Design Leader

  Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Μιλάνο, η Laura αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτονικής του Politecnico di Milano Campus Leonardo, το 1999. Με την αποφοίτηση της, εργάστηκε για 7 συνεχόμενα χρόνια στην Ιταλία για την Dolce & Gabbana σαν Project Architect και για την Fornari SpA σαν Design Coordinator. Το 2006 μεταφέρει την ζωή και την οικογένεια της στην Αθήνα και εργάζεται για 6 χρόνια στην Ελλάδα και Κύπρο στον τομέα του Retail Design για τα καταστήματα Diesel & Mega Stores. Πριν ενταχθεί στην Α&Μ το 2014, η Λάουρα εργάστηκε για 3 περίπου χρόνια σαν ελεύθερος επαγγελματίας με έργα σχεδιασμου Retail Design και ιδιωτικές κατοικίες.

  Ορμητική και ευαίσθητη, οξυδερκής με συνεχόμενη αναζήτηση στο γούστο της, αποτελεί πηγή δημιουργικής δίνης προς τους συνεργάτες της, παρασύροντας τους, τις πιο πολλές φορές, σε ιδιαίτερα δημιουργικούς δρόμους σχεδίασης και επιλογών υλικών και χρωμάτων. Η ικανότητά της αυτή, μαζί με το αρχιτεκτονικό της υπόβαθρο, την καθιέρωσαν, βασικό στέλεχος του τμήματος Interiors, που υπηρετεί από την θέση της Interior Design Leader.

  mlsantillo@am-architects.gr
 • Μαρίκα Μαυρολέων

  Μαρίκα Μαυρολέων

  Architect
  Design Operations Manager

  Μαρίκα Μαυρολέων

  Architect | Design Operations Manager

  H Μαρίκα, με επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία στις ΗΠΑ, αποφοίτησε με διακρίσεις από το 5ετές πρόγραμμα σπουδών της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου της Φιλαδέλφειας με minor degree στο Landscape Architecture. Η διπλωματική της με θέμα “Άτυπη Στέγαση” - “Housing Informality”, αντιπροσώπευσε το πανεπιστήμιο της στο Διεθνή Διαγωνισμό Archiprix μέσα στις καλύτερες σπουδαστικές εργασίες νεοαποφοίτων Αρχιτεκτονικής στον κόσμο. Μετά από κάποια χρόνια εργασίας στις ΗΠΑ, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο IE Business School της Ισπανίας όπου αποφοίτησε απο το Master's in Architectural Management and Design (MAMD).

  Η Μαρίκα εργάστηκε στην HDR Inc για 3 χρόνια, σε έργα μεγάλης κλίμακας στο Ντουμπάι, την Κίνα, αλλά και στις ΗΠΑ, σε κτίρια μεικτής χρήσης, γραφεία, χώρους εκπαίδευσης καθώς και στην μελέτη νοσοκομείου στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, συνεργαζόμενη για την εκπόνηση κοινής μελέτης του κτιρίου με το γραφείο Foster + Partners. Παράλληλα, υπηρέτησε από τις εκλεγμένες θέσεις της Αντιπροέδρου και της Προέδρου του Συλλόγου των Νέων Επαγγελματιών, της HDR στις ΗΠΑ. Στόχος της θητείας της ήταν η έμφαση στην αξιολόγηση, την αξιοποίηση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των νέων αρχιτεκτόνων.

  Η Μαρίκα, αποτελεί ήδη ένα υποσχόμενο και ελπιδοφόρο για τα επόμενα χρόνια κεφάλαιο για την Α&Μ.

  marikam@the-amgroup.com
 • Μαίρη Ντάσιου

  Μαίρη Ντάσιου

  Administration Officer
  Personal Assistant to CEO

  Μαίρη Ντάσιου

  Administration Officer | Personal Assistant to CEO

  mdasiou@am-architects.gr
 • Μαίρη Διαλεκτάκη

  Μαίρη Διαλεκτάκη

  Project Architect

  Μαίρη Διαλεκτάκη

  Project Architect

  mdialektaki@am-architects.gr
 • Μαρία Τσινάβου

  Μαρία Τσινάβου

  Administrative Coordinator

  Μαρία Τσινάβου

  Administrative Coordinator

  mariat@the-amgroup.com
 • Μάριος Κακλαμάνος

  Μάριος Κακλαμάνος

  Mechanical Engineer
  Construction Operations Manager

  Μάριος Κακλαμάνος

  Mechanical Engineer | Construction Operations Manager

  O Μάριος αποφοίτησε από το τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ το 2004. Παράλληλα με τις σπουδές του, το ενδιαφέρον του Μάριου για τον κόσμο της αγοράς εξελισσόταν ραγδαία αφού ταυτόχρονα με τις σπουδές από το 1999 εργάστηκε για 4 χρόνια σε επιχείρηση ακουστικών μελετών. Με την αποφοίτηση του και για 4 χρόνια, απασχολήθηκε σαν επικεφαλής τμήματος Ανάπτυξης Συστημάτων Ποιότητας, για να μετακομίσει στο Μαρόκο σαν Τεχνικός Διευθυντής εργοστασίου τροφιμων. Επιστρέφει στις συμβουλευτικές υπηρεσίες Διαχειριστικών Συστημάτων Ποιότητας & Περιβάλλοντος και τελικά απο το 2010 ασχολείται αποκλειστικά στον τομέα των κατασκευών καταστημάτων Retail και F&B, για να ενσωματωθεί λίγο αργότερα στην Α&Μ το 2013.

  Αρχικά από τη θέση του Project Manager, ο Μάριος εκπροσώπησε την A&M στις κατασκευές των γραφείων της WFW, OΠΑΠ, Regus, Στοίχιμαν, SAMSUNG κ.α  και στο La Pasteria, Flocafe, LeGrand Comptoir, Food Village στην Ελλάδα και στην Αίγυπτο. Υπό τον συντονισμό και την διαχείριση του Μάριου, η εταιρία ολοκλήρωσε με επιτυχία τα έργα της στο χρόνο, την ποιότητα και τους αρχικούς προϋπολογισμούς.

  Αθόρυβος μεθοδικός, με επιμονή και κυρίως υπομονή, ο Μάριος, απέδειξε έμπρακτα την αποτελεσματικότητα του, και σήμερα συντονίζει από τη θέση του Constructions Operations Manager, την οργάνωση και τον συντονισμό των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Διατηρεί ζωντανή την επικοινωνία με τους πελάτες, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εύρυθμη λειτουργία και απρόσκοπτη εξέλιξη των κατασκευαστικών τους έργων. Με την εμπειρία του στα συστήματα ποιότητας και προτύπων, την βαθιά γνώση των διαδικασιών αλλά και των ειδικών απαιτήσεων του κάθε έργου, εκπροσωπεί την εταιρεία μας  με την γνωστή πελατοκεντρική φιλοσοφία της Α&Μ "Building Relationships", κατατάσσοντας τον ίδιο,  πολύτιμο μέλος , στα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.

  mkaklamanos@am-architects.gr
 • Μαντώ Μπουντιούκου

  Μαντώ Μπουντιούκου

  Junior Architect

  Μαντώ Μπουντιούκου

  Junior Architect

  mbountioukou@am-architects.gr
 • Μαρίνα Παπουτσή

  Μαρίνα Παπουτσή

  Quantity Surveyor

  Μαρίνα Παπουτσή

  Quantity Surveyor

  marinap@the-amgroup.com
 • Μιχάλης Μαυρολέων

  Μιχάλης Μαυρολέων

  CEO

  Μιχάλης Μαυρολέων

  CEO

  Με σπουδές Αρχιτεκτονικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο Μιχάλης αποφοίτησε το 1980 και συνέχισε στο Carnegie Mellon University | Institute of Building Sciences όπου απέκτησε το  «Masters of Science». Εργάστηκε στις ΗΠΑ και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα το 1983 όπου και ίδρυσε την «THE A&M GROUP».

  Η βαθιά και ταυτόχρονα σφαιρική αντιμετώπιση του αρχιτεκτονικού αντικειμένου, η αστείρευτη αναζήτηση νέων τεχνολογικών “μονοπατιών” έκφρασης, η άοκνη ενημέρωσή του στα διεθνή αρχιτεκτονικά δρώμενα και η ειλικρινής αντιμετώπιση κάθε έργου ως «μοναδικού», αποτελούν για τον Μιχάλη την βάση της επαγγελματικής του φιλοσοφίας.

  Καινοτόμος και διορατικός, αντιλαμβάνεται κάθε έργο σαν πρόκληση και διεκδικεί την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής δημιουργίας μέσα από το «ομαδικό» πνεύμα. Με βαθύτατη πίστη στις αξίες, οραματίζεται το μέλλον της Α&Μ μέσα από την ώσμωση των αξιών της ελληνικής οικογένειας με την αμερικανική επαγγελματική νοοτροπία.

  mmavroleon@am-architects.gr
 • Νίκος Αναστασίου

  Νίκος Αναστασίου

  Project Manager

  Νίκος Αναστασίου

  Project Manager

  nikosa@the-amgroup.com
 • Νίκος Μενάγιας

  Νίκος Μενάγιας

  Finance Manager

  Νίκος Μενάγιας

  Finance Manager

  Αριστούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο Νίκος, εντάχθηκε στην οικογένεια της A&M το 2014.

  Διορατικός και συστηματικός, αποδεικνύεται συν τω χρόνω, εξαίρετος διαχειριστής των οικονομικών θεμάτων μιας πολυδιάστατης επιχείρησης όπως η Α&Μ. Με όπλα του την πολυετή επαγγελματική εμπειρία, την βαθιά αντίληψη του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος και την οργανωτική του δεινότητα, ανέλαβε με την άφιξη του την παρακολούθηση και τον συντονισμό της οικονομικής λειτουργίας της εταιρείας από την θέση του Finance Manager.  Για τον Νίκο είναι  ζωτικής σημασίας η διαμόρφωση συνθηκών και εφαρμογή δικλείδων που εξασφαλίζουν ότι η οικονομική πληροφορία που καταγράφεται στα συστήματα της Α&Μ, είναι έγκαιρη, έγκυρη, τυποποιημένη και αξιόπιστη. Με τη διεξοδική ανάλυση αυτής της πληροφορίας επιτυγχάνει τις βέλτιστες οικονομικές αποφάσεις.

  nmenagias@am-architects.gr
 • Ολίβια Στάθη

  Ολίβια Στάθη

  Interior Designer Stylist

  Ολίβια Στάθη

  Interior Designer Stylist

  Η Ολίβια αποφοίτησε την ΒΑΚΑΛΟ School of Art & Design από τμήμα Interior Design και σκηνογραφίας, το 2000. Κατά την διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε με το σχεδιασμό αντικειμένων και επίπλων, για να υποστηρίξει στην συνέχεια για 2 έτη το τμήμα σχεδιασμού και πωλήσεων της αβαξ ΑΒΕΕ. Το «γούστο» και η αισθητική της την μετέφεραν σε ένα άλλο κλάδο αυτόν των περιοδικών διακόσμησης, όπου επί 6ετία παρείχε υπηρεσίες επιμέλειας φωτογραφήσεων, αφιερωμάτων (ρεπορτάζ αγοράς) κλπ στα πιο γνωστά περιοδικά διακόσμησης όπως Vogue, Life & Style (house), Casa Vogue αλλά και το Maison & Decoration και  Votre Βeaute (maison) κλπ για να συνεχίσει επί 3ετία σαν Visual Merchandizer να παρέχει υπηρεσίες στην ΚΟΥΡΤΗΣ ΑΕ. Η Ολίβια ενσωματώθηκε στην δημιουργική ομάδα της Α&Μ το 2015 και αποτελεί πλούσια πηγή έμπνευσης το Interior Design & Styling της A&M. 

  Εξοπλισμένη με υπομονή, αέρινη με ανεξάντλητη δημιουργική διάθεση, προσεγγίζει τις ανάγκες των έργων μας με τον ιδιαίτερο τρόπο της, αποδίδοντας χώρους με ξεχωριστή ταυτότητα. Για την Ολίβια, οι σχεδιαστικές επιλογές αποτελούν καλές αφορμές για την δημιουργία νέων μονοπατιών στον ατμοσφαιρικό χώρο του Styling. 

  ostathi@am-architects.gr
 • Παναγιώτης Μπερδούσης

  Παναγιώτης Μπερδούσης

  3D Visualizer

  Παναγιώτης Μπερδούσης

  3D Visualizer

  pberdousis@am-architects.gr
 • Παναγιώτης Φούσκας

  Παναγιώτης Φούσκας

  IT Manager
  Software Developer

  Παναγιώτης Φούσκας

  IT Manager | Software Developer

  Βασικό στέλεχος της Α&Μ από το 2006, ο Παναγιώτης, είναι αυτός που υποστήριξε όλο το εγχείρημα του Restructure από την πλευρά του Software & Hardware της Α&Μ. Απόφοιτος των ΤΕΙ Πληροφορικής και με εμπειρία σε τμήματα μηχανογράφησης, αλλά και σε Software houses για ERP, με την άφιξη του στην εταιρεία υποστήριξε την παραμετροποίηση του ERP Entersoft, έγραψε ειδικές εφαρμογές υποστήριξης των διαδικασιών της Α&Μ, εκσυγχρόνισε τον τομέα του Hardware, ώστε η A&M να καταστεί στον τομέα της η πιο εκσυγχρονισμένη εταιρεία του τομέα μας στην Ελλάδα. Σήμερα από την θέση του IT Manager, ο «γκουρού» της πληροφορικής, φροντίζει για την αδιατάρακτη λειτουργία των υπολογιστικών, των τεχνολογικών συστημάτων αλλά και το σύνολο των συστημάτων ασφαλείας της εταιρείας. 

  Το πάθος του για τον ηλεκτρονικό κόσμο και η ευρύτητα των τεχνικών του γνώσεων, τον καθιστούν πολύτιμο μέλος στην οικογένεια της εταιρείας, που με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, παρέχει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη στο σύνολο των εργαζομένων στην A&M, αλλά και των πελατών της, όπου και όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο.

  pfouskas@am-architects.gr
 • Παντελής Τάτσος

  Παντελής Τάτσος

  Architect
  Design Leader

  Παντελής Τάτσος

  Architect| Design Leader

  Ο Παντελής απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής σχολής του University of Brighton της Αγγλίας, απέκτησε το Diploma in Architecture το 2008. Με 5ετή επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα ενσωματώθηκε στην ομάδα της Α&Μ στις αρχές του 2014 για να αναπτύξει στην εταιρεία σχεδιαστικές δεξιότητες. Η απόσπαση του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2014 και η σχεδιαστική υποστήριξη του έργου στο Αεροδρόμιο του Αμπου Ντάμπι αποτέλεσαν εφαλτήριο στην μετέπειτα εξέλιξη του αφού από Junior Architect ανέλαβε καθήκοντα Architect σε λίγο χρόνο.

  Συνεπής και αποτελεσματικός, ο Παντελής είναι πολύτιμος συνεργάτης της εταιρείας από όποιο πόστο του ζητηθεί. Η σχεδιαστική του ικανότητα, η έμφαση στη λεπτομέρεια και η βαθιά γνώση στα σχεδιαστικά προγράμματα τον καθιστούν σημαντικό κομμάτι της μελετητικής ομάδας της Α&Μ, αναλαμβάνοντας και συντονίζοντας σχεδιαστικά τη μελέτη απαιτητικών έργων μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  ptatsos@am-architects.gr
 • Richard Sather

  Richard Sather

  Senior Architect

  Richard Sather

  Senior Architect

  rsather@am-architects.gr
 • Θεοχάρης Σταματιάδης

  Θεοχάρης Σταματιάδης

  Civil Engineer
  Construction Engineer

  Θεοχάρης Σταματιάδης

  Civil Engineer | Construction Engineer

  theochariss@the-amgroup.com
 • Σωτήρης Παντελιάδης

  Σωτήρης Παντελιάδης

  Mechanical Engineer

  Σωτήρης Παντελιάδης

  Mechanical Engineer

  sotirisp@the-amgroup.com
 • Σταύρος Ζώτος

  Σταύρος Ζώτος

  Junior Architect

  Σταύρος Ζώτος

  Junior Architect

  szotos@am-architects.gr
 • Σωτήριος Θεοδώρου

  Σωτήριος Θεοδώρου

  Civil Engineer
  Constructions Manager

  Σωτήριος Θεοδώρου

  Civil Engineer | Constructions Manager

  sotiriost@the-amgroup.com
 • Τάσος Κουκούτσης

  Τάσος Κουκούτσης

  Associate
  Senior Architect

  Τάσος Κουκούτσης

  Associate | Senior Architect

  O Τάσος αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1989 για να συνεχίσει τις σπουδές του στο Norwegian Institute of Technology (NTH) στο Trondheim της Νορβηγίας. Σε αυτήν γνώρισε από κοντά την απλότητα της σκανδιναβικής αρχιτεκτονικής και έγινε γρήγορα οπαδός της. Η σχέση της Α&Μ με τον Τάσο ξεκινά το 1992 όταν ό ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα κουβαλώντας αρχιτεκτονικές εμπειρίες και ανησυχίες που γρήγορα οπτικοποιήθηκαν στα σχέδια και τα σκίτσα του.

  Η πολυετής του εμπειρία στην αρχιτεκτονική σύνθεση, η ικανότητα του να κατανοεί σε βάθος τις προθέσεις και τις ανάγκες των πελατών, ο ενθουσιασμός του στο όνειρο του πελάτη και η ανάγκη του να το κατανοεί, να το οραματίζεται και να το υλοποιεί αρχιτεκτονικά παίζει ίσως τον πιο σημαντικό και καθοριστικό ρόλο πώς ο Τάσος δημιουργεί ισχυρές σχέσεις μαζί τους. Ο Τάσος σήμερα από την θέση του Senior Associate είναι μέλος του ΔΣ συμμετέχοντας στις γενικότερες προσπάθειες και υλοποίηση των στόχων της Α&Μ.   

  akoukoutsis@am-architects.gr
 • Θεοδοσία Ιφιγένεια Τσούμπα

  Θεοδοσία Ιφιγένεια Τσούμπα

  Bid & Contract Administrator

  Θεοδοσία Ιφιγένεια Τσούμπα

  Bid & Contract Administrator

  titsoumba@am-architects.gr
 • Θοδωρής Παρασκευόπουλος

  Θοδωρής Παρασκευόπουλος

  Maintenance & Facilities

  Θοδωρής Παρασκευόπουλος

  Maintenance & Facilities

  O Θοδωρής ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Α&Μ το 2013, αναλαμβάνοντας την θέση του υπευθύνου τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων. Με μεγάλη εμπειρία και αντίληψη στις κατασκευές, αφού προέρχεται από οικογένεια επιπλοποιού, υποστηρίζει τα υπό κατασκευή έργα της εταιρείας, δίνοντας ανάσες στις καθημερινές πιέσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργοταξιακοί μηχανικοί στα εργοτάξια μας.

  Πρόθυμος, εργατικός, φιλομαθής και αποτελεσματικός, με όπλα του την αφοπλιστική ευγένεια την θετική του σκέψη και ειλικρίνεια, εκπροσωπεί επάξια την εταιρεία σε δύσκολες αποστολές, δίνοντας παράδειγμα εξυπηρέτησης με μοναδικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  tparaskevopoulos@am-architects.gr
 • Βασίλης Ακριτιδης

  Βασίλης Ακριτιδης

  Architect Engineer
  Senior Project Manager

  Βασίλης Ακριτιδης

  Architect Engineer | Senior Project Manager

  vassilisa@the-amgroup.com
 • Ξένια Λιώδη

  Ξένια Λιώδη

  Architect
  3D Visualizer

  Ξένια Λιώδη

  Architect | 3D Visualizer

  xliodi@am-architects.gr
 • Γιάννης Γρίβας

  Γιάννης Γρίβας

  Senior Graphic Designer

  Γιάννης Γρίβας

  Senior Graphic Designer

  ygrivas@am-graphics.gr
 • Ζωή Σαντίκου

  Ζωή Σαντίκου

  Marketing & Communications Coordinator

  Ζωή Σαντίκου

  Marketing & Communications Coordinator

  zois@the-amgroup.com