Συγκρότημα Κατοικιών στο Μαρούσι

Project title:

Συγκρότημα Κατοικιών στο Μαρούσι

Completed:

in 2023

Συγκρότημα Κατοικιών στο Μαρούσι

Επεκτείνοντας τη δραστηριότητα της στην αγορά του ελληνικού real estate, η GRAMMIKOS GROUP αναθέτει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην A&M τον σχεδιασμό ενός συγκροτήματος κατοικιών τριών κτιρίων στην περιοχή του Αμαρουσίου. Από τον σχεδιασμό προέκυψαν 20 διαμερίσματα στο σύνολο του οικοπέδου με τη μελέτη να ακολουθεί τους βασικούς άξονες σχεδιασμού λαμβάνοντας υπόψη τον υπεραστικό χαρακτήρα της περιοχής, την αειφορία και την γειτνίαση του οικοπέδου με το έντονο πράσινο δίπλα στο ρέμα Χαλανδρίου. Βασικός στόχος η δημιουργία ενός συγκροτήματος κατοικιών που θα γίνει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή ενώ παράλληλα θα επιτρέπει τη συνέχεια του φυσικού τοπίου και την αρμονία με αυτό.

Με το οικόπεδο να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο, η μελέτη δε μπορούσε παρά να ακολουθήσει πιστά τις αρχές του πολεοδομικού περιβαλλοντικού σχεδιασμού. Τρείς κτιριακοί όγκοι δημιουργούν ένα  ξεκάθαρο μέτωπο προς την κύρια οδό της Εθνάρχου Μακαρίου επιτρέποντας πλούσια φύτευση και σε συνδυασμό με έναν μεγάλο πράσινο χώρο στον ακάλυπτο, προσφέρεται οπτική & ακουστική άνεση μαζί με ένα ισορροπημένο μικρόκλιμα που συνεισφέρει στην αναψυχή των ενοίκων.

Το συγκρότημα αποτελείται από 20 διαμερίσματα που κυμαίνονται από 70 τ.μ. έως 130 τ.μ. παρέχοντας μια πληθώρα τυπολογιών. 5 τύποι πολυτελών διαμερισμάτων, ισόγεια διαμερίσματα με ιδιωτικό κήπο και πισίνα, διαμερίσματα σε όροφο που εκτείνονται σε ένα επίπεδο και διαμερίσματα που εκτείνονται σε δύο επίπεδα μεταξύ άλλων.

 

SHARE ON FACEBOOK